Четвъртък, 28 Май 2020

Вторник, 24 Март 2020 21:17

Бареков вещае Апокалипсис: Отиваме в бардака!

Шенген - приключва, Еврото - приключва, Европарламентът трябва и веднага ще бъде закрит

След Коронавируса ще настъпи Кризата и ще се реже: Първо туризма и хотелите, съсипани от депресията, кредитите. После самолетните компании. Няма да се лети така както беше, а и дълговете към юни, когато все още никой няма да лети, ще са половин трилион. Свободното движение на хората го спря вирусът.

Повечето спортисти и спортни клубове ще минат на полуаматьорска принцип.

Имотният пазар ще е сринат. Фалити на строители и инвеститори. Който има пари, ще купува на безценица средна и ниска категория имоти.

Барове и ресторанти - ха! Няма кой да пие и да поръчва. И още и още и още...

Шенген - приключва, Еврото - приключва, Европарламентът трябва и веднага ще бъде закрит. ЕС ще се върне до нещо като ЕИО.

Нова ера започва, братя и сестри. Вирусът си знае работата.

Китайците идват и то доста агресивно. Русия настъпва.

Тръмп и САЩ, като гледам, ще се позатворят.

Европа, тази стара блудница, пак ще е в бардака. Умните народи ще оцелеят, по-простите трудно. Старите лидери ще са пометени, някои изядени и по занданите...

 Николай Бареков, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 24 Март 2020 21:17
  България ще плати 3.3 млрд. евро, а ще получи 15 млрд. от фонда на ЕС за Covid-19

  България ще бъде сериозен нетен получател на средства от бъдещия фонд на ЕС за възстановяване от кризата с Covid-19, ако бъде одобрено предложението на Европейската комисия, обявено на 27 май.

 • Вторник, 24 Март 2020 21:17
  Русия се стабилизира, успешно премина платото на пандемията

  Cитуaциятa c кoрoнaвируca в Руcия ce cтaбилизирa, cтрaнaтa уcпeшнo прeминa плaтoтo нa пaндeмиятa. Нaд пoлoвинaтa oт 85-тe фeдeрaлни рeгиoнa ca гoтoви пocтeпeннo дa вдигнaт прoтивoвируcнитe oгрaничeния, зaявявa "Извecтия".

 • Вторник, 24 Март 2020 21:17
  Коронавирус

  Адски смешен вирус, ей!... Преживях 9 септември 1944 г. и 10 ноември 1989 г., така че живях в три строя. Одъртях, ала, смешна чудесия като коронавируса не видях, макар да видях всякакви щуротии

Оставете коментар