Вторник, 14 Юли 2020

Понеделник, 30 Март 2020 08:54

Актрисата Мариана Миланова: Здравей, простако!

Здравей, простако. "Не ми пука" да обявя лична война на тези, на които "не им пука" от опасността коронавирус.

Посредствен мой приятелю. Цял живот те изслушвам в глупавите ти разсъждения затова, че държавата ти е виновна, че караш такси, че цепиш дърва, че други, а не ти окрадоха държавата.

Цял живот ти се усмихвам на глупостите и се правя, че те разбирам и, че сме еднакви. Не! Не сме еднакви. Ние сме от два различни свята. Винаги съм го знаела, но сега, когато заплашваш живота и комфорта ми ти го заявявам открито. Не сме еднакви-отказвам.

По какво ще те разпозная ли? Нямаш маска на лицето си. Гледаш самодоволно. Говориш ми на ти. Обичаш да люпиш семки. Говориш само клишета. Не знаеш кой е Малтус... чувал си за Сталин. Мечтаеш за Живков.

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 30 Март 2020 08:54
  Гърция върна декларациите за туристите

  От тази нощ гръцките власти възстановиха системата за подаване на декларации на туристите, които желаят да влязат в страната.

 • Понеделник, 30 Март 2020 08:54
  159 са новите случаи на COVID-19 у нас

  159 са новите случаи на Covid-19 у нас за последното денонощие при направени 3 341 пи-си-ар теста.

 • Понеделник, 30 Март 2020 08:54
  Деница Сачева: Няма да има оставка. Правителството на Борисов ще изкара пълния си мандат

  Оставката на правителството не е на дневен ред. За нас е важна борбата с пандемията и как ще изкараме зимата. Нека да си помислим какво ни чака октомври, ноември, декември. Ще има увеличаване на безработицата, икономически трудности. Нека да си представим в какъв хаос някой иска да вкара държавата. Това каза по БТВ социалният министър Деница Сачева.

Оставете коментар