Четвъртък, 24 Септември 2020

Сряда, 22 Април 2020 09:44

Милен Велчев: Всеки, който може да се погрижи за служителите си, трябва да го направи по всички позволени от закона начини

Пояснявам за тези, които си губят времето да четат жълти медии като Медиапул и други подобни: брат ми Георги е купил 1 (един) хотел в Златни пясъци в касова приватизация през 1998.

По това време аз бях инвестиционен банкер в Лондон в началото на кариерата си. До този хотел във времето е построил нови 2, финансирани с банкови кредити, които продължава да обслужва.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

А “хотелите на Милен Велчев” даже не зная точно къде са, не мога да ги намеря дори, ако се наложи. Те са на инвестиционна компания Сигма Кепитъл, която брат ми преди време управляваше заедно с Веселин Данев, друг инвестиционен банкер от Лондон, без да са нейни собственици. От над 10 години той не участва в управлението й. Въпросната компания, като изряден работодател, е кандидатствала, както разбирам, за финансиране по мярката 60/40.

Според мен, всеки, който може да се погрижи за служителите си, трябва да го направи по всички позволени от закона начини.

Милен Велчев, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар