Вторник, 07 Юли 2020

Понеделник, 25 Май 2020 18:39

Веселина Томова: “Умните и красиви” лешояди превръщат всяка смърт в “убийство”!

„Умни и красиви“ лешояди, а спрете се, че ми се повръща от идиотския ви напън да превръщате всяка смърт в „убийство“, извършено от мафията!

Наредени на една снимка – Виктория от Русе, Милен Цветков и Жоро Александров – и превърнати в плакатни „жертви на мафията“.

Първо, убийството на Виктория няма нищо общо с журналистиката и като сте толкова отворени, вземете, че разровете заради какво всъщност бе поръчката – обезобразяване, но са се престарали, и от кого точно дойде, и съпруга ли е на някого, и какво потулиха там в този ред на мисли. Във всеки случай не заради журналистика, още по-малко пък разследваща.

Милен Цветков – катастрофа, причинена от лайно, назобено до козирката, което изобщо не знае къде се намира.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Жоро Александров – никакво убийство. Причините там са далеч от професията журналистика и нямат нищо общо с нея. Познавах Жоро много добре и от уважение към паметта му, няма да напиша това, което знам. С него обаче приживе сме се отвращавали заедно точно от този "журналистически" маниер, всяка смърт да се превръща в опит за долнопробен пиар.

И на финала: у нас има ДЖУРналистика, която е в краката на мафията и няма такава мафия, която да убива напълно безсмислено, когато е овладяла цялата медийна среда.

Оставете поне Жоро на мира и в покой! Защото нито хабер имате от него, нито се заинтересувахте от него тогава, когато го гонеха от работа, или напускаше сам, точно защото ровеше там, където същите „умни и красиви“, които днес го превръщат в плакат, не пипаха, а някои от тях даже му бяха и работодатели.

Веселина Томова, фейсбук

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар