Сряда, 12 Август 2020

Вторник, 16 Юни 2020 17:12

Александър Симов: С рекламен агент като Христо Мутафчиев българското правителство наистина не се нуждае от врагове

С рекламен агент като Христо Мутафчиев българското правителство наистина не се нуждае от врагове.

Днес любимецът на кабинета се е изпляскал, че редиците от хора наредили се да влизат в Гърция пируват с помощите, които държавата им е отпуснала.

Еххх, колко яко! Още едно такова изявление и наистина нито един българин няма да стъпи на родното Черноморие, защото тези митични помощи са като Йети - твърди се, че ги има, ама няма убедителни доказателства.

Но мен нещо друго ме притеснява. Господин Мутафчиев е председател на Съюза на артистите у нас. И смятам, че основната му тема не трябваше да е публична свалка с правителството, а остро да постави въпроса защо трети месец свободните артисти стоят без доходи. Защо нито един от тях не е видял реална подкрепа?

За целта обаче се иска истински кураж, а не телевизионно размахване на юмруци срещу "византийците". Мутафчиев твърди, че те ни мразели в червата. Не знам, не знам - не съм видял грък да ми чете конско рано сутрин и да се зъби любовно на Бойко Борисов...

Александър Симов, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 16 Юни 2020 17:12
  Сачева: Говорете си, Фейсбук пехливани, не ми пречите

  Социалният министър обясни, че мерките, предвидени в закон са заслуга на Борисов, защото проявил воля да ги изпълни

 • Вторник, 16 Юни 2020 17:12
  Димитър Ганев: Борисов е в оставка на полусъединител, редовните избори са лоша перспектива за него

  Много хора одобряват и подкрепят този протест, макар да си стоят вкъщи, но да не си представяме, че той ще прелее в някаква огромна политическа енергия, която ще премаже цялата политическа и партийна система и ще промени всичко революционно. Не трябва да си представяме такова нещо. Това мнение изрази политологът от изследователски център "Тренд" Димитър Ганев пред БНР.

 • Вторник, 16 Юни 2020 17:12
  Борисов: Отпускаме над 16 млн. лева за 160 училища, даваме 100 млн. и за студентите

  Днес взехме решения в подкрепа на българските ученици, студенти, на младите семейства и работещите хора, обясни министър-председателят

  Днес взехме решения в подкрепа на българските ученици, студенти, на младите семейства и работещите хора. Това написа във Фейсбук премиерът Бойко Борисов и публикува кратко видео от конферентното заседание на правителството.

  „Поехме и изпълняваме ангажимент си за обновяване и модернизиране на кабинетите по математика и природни науки в 160 училища в България. За да се учат нашите деца в модерни класни стаи и във възможно най-добрите условия, с колегите ми от Министерския съвет днес отпуснахме по бюджетите на общините 16 586 976 лв.“, написа още премиерът.

  „Средствата са за реализирането на дейности по национална програма. Тя е насочена към училища с иновативни практики и за развитие на иновации в областта на природните науки, дигиталните технологии и математиката“, обясни Борисов.

Оставете коментар