Петък, 07 Август 2020

Сряда, 17 Юни 2020 20:35

Проф. д-р Шаренкова: Подкрепям Корнелия Нинова, защото е свободна от зависимости за разлика от другите кандидати

Корнелия Нинова е много по-свободна от някои други кандидати за председатели на БСП и тя би могла да поведе партията през парадния вход в управлението. Това заяви председателят на Форум “България-Русия” проф. д-р Светлана Шаренкова в предаването “Думата е Ваша” на БСТВ. 

Проф. Шаренкова не е съгласна с предложението на Сергей Станишев на Националния съвет на БСП - да се направи една кръгла маса с управляващите за излизане от социално-икономическата криза и за разпределение на очакваните в бъдеще пари от ЕС.

Защото по думите й, първо, трябва да бъде обсъден План на социалистите, което предложи Корнелия Нинова. Този план, след като бъде обсъден в БСП, после да се предложи на по-широката Левица, след това на центристите, и чак след това да бъде представен и пред ГЕРБ, които по думите на проф. Шаренкова, категорично ще откраднат добрите идеи и няма да седнат на една маса.

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 17 Юни 2020 20:35
  Георги Гьоков: Корнелия Нинова е точният човек и на 12 септември ще гласувам за нея

  Отказвам номинацията и си правя отвод като кандидат за председател на БСП

 • Сряда, 17 Юни 2020 20:35
  Президентът на гражданите

  Преди 4 години, в началото на август 2016 г., вестник ЗЕМЯ беше първата българска медия, която подкрепи номинацията на БСП за изборите за президент на ген. Румен Радев. Сред причините, които изтъкнахме наред с това, че е достоен офицер, и патриот, мъж на дълга и честта, беше и фактът, че той е ново лице на фона на изхабения български политически елит. Но най-важната причина бе надеждата, че Радев ще стане коректив на оформящата се автократична държава, която бавно и полека бе превземана от мутрите и мафията, за да служи на задкулисието, а не на народа.

 • Сряда, 17 Юни 2020 20:35
  Нинова: Искаме извънредно заседание на парламента в понеделник

  Искаме извънредно заседание на парламента в понеделник, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на пресконференция на "Позитано" 20.

Оставете коментар