Събота, 11 Юли 2020

Вторник, 30 Юни 2020 12:27

Ще падне голям смях с показанията на наркопласьорите, но полицаите няма да се смеят

Емануил Йорданов: Дирекция „Вътрешна сигурност“ в МВР е хубаво да се закрие

 

Когато говорим за структурни промени, следва те да се обусловени от нужда от подобряване на управлението на структурата. Когато се правят конюнктурни промени, неуспехът е предварително заложен... Ако има служба в МВР, на която е необходимо да се обърне особено внимание, това е Дирекция „Вътрешна сигурност“, която е хубаво да се закрие.

Когато един министър иска да уволни директор на национална служба, е нормално да го покани в кабинета си и да обясни причините.

Имаме двама полицаи с дълъг професионален стаж и безупречни професионални биографии. Срещу тях застават петима души - наркопласьори, които са разследвани от тях. Тези наркопласьори са подсъдими по друго дело в специализирания съд. Те се появяват по уникален начин. Всички те са обявени за национално издирване и когато са задържани двамата полицаи, се появяват и дават показания пред съдия... Оказва се, че сме склонни да вярваме на наркопласьорите, а не на полицаите.

При едно влизане на делото в съда, ще падне голям смях с показанията на наркопласьорите, но полицаите няма да се смеят, защото до това време ще са лежали с месеци в ареста.

Коментар пред БНР на Емануил Йорданов – бивш вътрешен министър и адвокат на един от двамата задържани антимафиоти по аферата с взимане на подкупи за покровителстване на наркогрупи

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар