Петък, 07 Август 2020

Неделя, 05 Юли 2020 11:41

Борисов: Няма да влизам в ченгеджийските номера на Радев

Единствено му завиждам, че успя да направи реформата в съдебната система, коментира премиерът по време на откриване на пречиствателна станция

 

Няма да влизам в ченгеджийските номера на Радев. Единствено му завиждам, че успя да направи реформата в съдебната система. Да ти пращат съдиите предварително актовете си и ти да ги одобряваш, това мечтае всеки управляващ, но на нас не ни се е случвало.

Президентът да се опита да обединява, а не да разединява. Обществените поръчки се виждат зад мен.

Това е ролята на президента Радев – да отида да се разходи някъде, да каже нещо, а на следващия ден вие да ме питате.

Ние всеки ден показваме това, което той е видял – пълен е язовирът на Белмекен. Чак до Перник караме вода.

Пожелавам на президента хубава неделя. Ние показваме направеното.

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 05 Юли 2020 11:41
  Маркет линкс: Доверието към Борисов се срина

  "Към момента одобрението към ГЕРБ е по-голямо от това към Бойко Борисов, което е показателно за нова ситуация, в която попадаме".

 • Неделя, 05 Юли 2020 11:41
  Президентът на гражданите

  Преди 4 години, в началото на август 2016 г., вестник ЗЕМЯ беше първата българска медия, която подкрепи номинацията на БСП за изборите за президент на ген. Румен Радев. Сред причините, които изтъкнахме наред с това, че е достоен офицер, и патриот, мъж на дълга и честта, беше и фактът, че той е ново лице на фона на изхабения български политически елит. Но най-важната причина бе надеждата, че Радев ще стане коректив на оформящата се автократична държава, която бавно и полека бе превземана от мутрите и мафията, за да служи на задкулисието, а не на народа.

 • Неделя, 05 Юли 2020 11:41
  Валери Симеонов: Борисов остава премиер до редовните избори

  С думите "Правителството остава, премиерът - също" лидерът на партия НФСБ Валери Симеонов отговори на журналистически запитвания след днешния съвет на управляващата коалиция.

Оставете коментар