Вторник, 29 Септември 2020

Неделя, 12 Юли 2020 15:03

Откога масов 10-часов протест срещу управлението на държавата не е новина?

Три месеца прекъсвахте програмите си с „извънредни новини“ „извънредно включване на НОЩ“ „извънреден брифинг на правителството или ГЕРБ“. А сега?

 

Гордея се, че Вальо ми е приятел!

Здравейте, драги зрители! Има ли какво да видите от трите национални телевизии (БНТ, БТВ, НОВА ТВ) в праймтайма? Стари и вече безинтересни филми, показвани по 68 пъти по екраните ви. Ръководствата ви смятат, че това, което се случва на жълтите павета, не е интересно?

Масов 8 – 10-часов протест срещу управлението на държавата не е новина?

Три месеца прекъсвахте програмите си с „извънредни новини“ „извънредно включване на НОЩ“ „извънреден брифинг на правителството или ГЕРБ“. А сега?

Искам да Ви кажа – това, което се случва в България в момента, е НОВИНАТА НА ГОДИНАТА. Ако Вие, като медии, не го разбирате, тогава си хвърлете дипломите и напускайте.

Един съвет – престанете да подкрепяте правителство, което е компрометирано. Престанете да каните в студията си само техните „Матросовци“. Ориентирайте се навреме!

Скъпа интелигенция! Къде сте Вие? Защо се криете? Няма историческа промяна  в обществените отношения без участието на интелигенцията. Нима не виждате бъдещето на страната си? Или вие е страх? Или сте загубили рефлекса си? Спите ли?

Българи, бъдете себе си – търсете промяната към по-добро. Да знаете, че винаги има по-добро. Историята ражда своите водачи и синове. Ако не ги виждате сега, то не означава че ги няма.

Валентин Тодоров

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 12 Юли 2020 15:03
  100 000 на бунт срещу Лукашенко

  Над 100 хиляди души в Беларус излязоха на протест срещу преизбирането на дългогодишния президент Александър Лукашенко, съобщи ДПА.

 • Неделя, 12 Юли 2020 15:03
  Ден 80! Въпреки дъжда, хората зоват: Вървете си, лоши сте!

  Ден 80 на антиправителствените протести! Въпреки дъжда, хората вече са на триъгълника на властта и скандират ”Оставка”. На него стана ясно, че шефът на МВР Христо Терзийски е написал до ЕК, че протестиращите са напръскали журналистите с лютив спрей, което възмути за пореден път хората. Какво се случи на площада хронологично:

  21, 21 часа: Всички изслушаха химна на Рупублика България и се разотидоха.

  21, 10 часа:

  Професор Велислав Минеков алармира, че отново се наблюдава активно придвижване на полицейски сили към София.  Адвокат Николай  Хаджигенов  пък коментира избора на Евгени Иванов за член на ВСС от прокурорите.  Оратор коментира изказванията на Цвета Караянчева от днес.

 • Неделя, 12 Юли 2020 15:03
  Александър Симов: Медиите, които до вчера възхваляваха Цветанов, днес искат да го одерат жив!

  Иронично е днес да се наблюдава Цветан Цветанов. Демоничната месомелачка в чието създаване той активно участва вече го е захапала и се опитва да го одере жив.

Оставете коментар