Сряда, 11 Декември 2019
Сряда, 23 Ноември 2016 12:38

Борисов: Всички бягат като дявол от тамят от управлението

Тази работа хич не е лесна – да се носи отговорност, заяви премиерът в оставка

Благодаря на министрите, че продължават да носят отговорност за управляваните от тях политики, заяви Бойко Борисов а първото заседание на правителството в оставка.

„Оказа се, че всички искат да управляват, но като дойде време за управление, всички бягат като дявол от тамян. То тази работа хич не е лесна - да се носи отговорност. Благодаря ви, че продължавате да я носите във време, в което всички дезертират, така че всеки ден да си е такъв работен ден, какъвто и преди, докато някой, освен нас, се съгласи да носи отговорност в тази държава. На приказки всички са големи герои, но сега някак си не им отърва в този тежък в международен план свят да си поемат отговорността", каза Борисов в началото на заседанието.

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 23 Ноември 2016 12:38
  Посланикът на Турция Н.Пр. д-р Хасан Улусой пред BIG5: Борисов и Ердоган действително са добри приятели

  Имаме една турска мъдрост, че „човек най-добре го познава неговият съсед”. Като резултат на това разбиране се формират и нашите взаимоотношения. Чувствам се наистина късметлия, че мандатът ми в България се случи точно в период на възход на тези добри взаимоотношения, подчерта пред BIG5 посланикът на Турция у нас. Той коментира свободата на медиите в Турция, както и възможностите за съвместното производство на отбранителна техника, военни машини и боеприпаси. „Тази сфера може да бъде много добре разработена. Бихме могли да засилим съвместното производство на военната техника и да продаваме на трети страни. Това е много перспективно и смятам, че бихме могли да развием тази ниша. Това са тенденции, които за в бъдеще биха могли да се реализират”, подчерта в интервюто си за BIG5 пред журналистката Оля Ал-Ахмед посланикът на Турция у нас Н.Пр. д-р Хасан Улусой.

   

 • Сряда, 23 Ноември 2016 12:38
  Бойко Борисов: Винаги съм щастлив, когато има добри данни за българската икономика!

  "Винаги съм щастлив, когато има добри данни за българската икономика", написа във Фейсбук премиерът Бойко Борисов.

 • Сряда, 23 Ноември 2016 12:38
  Политиците поздравиха студентите през социалните мрежи

  Борисов, Нинова и Караянчева отправиха пожелания за добро бъдеще 

Оставете коментар