Неделя, 05 Април 2020

Петък, 30 Декември 2016 13:54

Без профила на Дани Митов дясната общност осиротява и стене като умерен опозиционер в Алепо на който му провалят снимките на клип с обезглавяване

Хибридното чудовище Путин ни удари в най-важния стратегически център на родината - фейсбук-профила на Даниел Митов.

Така след изборите в САЩ, Брекзитът, изборът на лидер на френската десница, след руския терор в Берлин, Мюнхен, Брюксел, Париж и Ница, нова крепост на евроатлантическите ценности попада в мрачните ръце на Мордор и орките в подземията на Кремъл пируват с кръв от достолепни натовски чиновници и секретарки на Ангела Меркел.

Представяте ли си колко е коварна Русия - тя дебне навсякъде в мрежата и само чака някоя американска марионетка да драсне статус, за да му нахлуе в профила като зелените човечета в Крим и да го окупира.

Между другото - американците могат само да ни дишат прахта, когато става въпрос за хибридната битка с Мордор. Нека да ви припомня, че най-видните ни хуманисти, защитници на правата на човека , усвоители на проекти и Росен Плевнелиев още през 2015 година обявиха, че лично Русия се е опитала да хакне блестящият референдум за електронното гласуване. Сега се чудя защо им е било на рашките да го правят? С такава армия от хакери, те е трябвало за се опитат да вдигнат активността на допитването, а не да карат гордите либерални съвести до последно дацсе обливат в студена пот, че може да им се наложи да си търсят истинска работа...

Но да обобщим - гордата ни страна се лиши от мощен източник на евроатлантическа енергия. Без профила на Дани Митов дясната общност осиротява и стене като умерен опозиционер в Алепо като му провалят снимките на клип с обезглавяване. Както казваше великия Лев Щарански - сега не трябва ли да бъдат сезирани всички правозащитни организации като Хелзинския комитет, Амнести, ИДИЛ, Джабхат Ан-Нусра и Ал-Кайда, последните крепости на запдните идеали и утешение на жертвата на Кремъл Дани Митов :)))))

Автор: Александър Симов, фейсбук

Оставете коментар