Неделя, 21 Октомври 2018
Понеделник, 16 Януари 2017 06:48

СКИЦИ С ЧЕРЕН, МНОГО ЧЕРЕН ВЪГЛЕН!

"ЗАЩО МАЙКА И ДЪЩЕРЯ ЗАГИНАХА ОТ СТУД ПРИ НЕЧОВЕШКИ УСЛОВИЯ?", питат в анонса на "Утре сутрин в тази сутрин" тъпанарите от бТВ. Ами, защото са живели в нечовешки условия, бе, нещастни малоумници?

Кой ви научи да се гаврите с нещастията на хората и да упражнявате словесния си онанизъм публично?

Кой ви каза, че това е журналистика?

Кой ви излъга, че вие сте журналисти? Не си ли давате сметка, че сте съучастници в четвъртвековното затъпяване на населението?

Вашите въпроси съдържат в себе си и отговорите.

Моите въпроси към вас също съдържат в себе си отговорите.

Апропо, защо не попитахте социалните служби, които са били известени, че на този адрес живее жена с умствени увреждания и че отказът на майка й да я предаде на социалните не би трябвало да бъде в периметъра на родителските й права, когато е било известно, че дъщерята с умствените увреждания, е била пълнолетна и е било очевидно, че майка й не е в състояние да се грижи за дъщеря си пълноценно?

Защо някоя известна журналистка не информира премиера в оставка за трагедията на тия две жени, затънали в мизерия във второто десетилетие на ХХІ в. в един областен град, а не някъде на майната си, в някоя махала без ток, вода и телефонна връзка със света и цивилизацията? Защо премиерът не изпрати самолет, хеликоптер или друго превозно средство, за да помогне на тия бедстващи и вече неживи жени?

През изминалата седмица един човек умря от измръзване в чакалнята на една гара, пак в областен град. Миналата седмица имаше други 4-5 или повече случаи на загинали от студа хора. Вярно е, че температурите бяха твърде ниски, но е имало и по-жестоки студове и снегове.
Питайте премиера и министрите му защо се случва всичко това?!

Не занимавайте хората с тъпоумните си анонси. Един ден ще останете без работа. Вярвам го.

Това са въпросите, неуважаеми журналисти, а не вашите инфантилни словесни каламбури.
Заприличахте на управниците. Едно към едно!

Текст:Любо КОЛЬОВСКИ, фейсбук

Оставете коментар