Понеделник, 20 Май 2019
Петък, 07 Април 2017 11:20

Петър Волгин: Уволненият Талев е възторжен протестър, русофоб, почитател на ген. Луков!

В ГЕРБ има страх от президента Радев, защото той не е безобидна ваденка като Плевнелиев, заяви радиожурналистът

Първо трябва да гледаме принципа "Виж кой говори". Това, което знаем идва само от уволнения директор. Цялата информация е от него. Важно е да знаем какъв е този човек Любомир Талев, който твърди, че е наследник на Елисавета Багряна, и неговия бекграунд. Това заяви журналистът Петър Волгин в "Здравей,България" относно скандала с проектозакона за гласуването в чужбина.

"Това е един възторжен протестър от лято 2013. Той има русофобски прояви и почитател на ген. Христо Луков, той е един от най-известните симпатизанти на нацистка Германия. Второто е, че има страх откакто Румен Радев стъпи в длъжност. Този страх е в ГЕРБ, защото досега те нямаха основание да се притесняват от Плевнелиев, който беше една безобидна ваденка. Той просто четеше няколко опорни точки, пуснати му от някого. Румен Радев е нещо различно, той няма да служи на определени интереси, няма да мълчи когато интересите на България са застрашени", каза още Волгин.

В студиото освен него беше и журналистът Стефан Ташев. "Според мен уволненият чиновник трябва да се върне на работа Това е опит за заобикаляне на конституцията. Радев няма законодателни правомощия, а се опитва чрез служебния кабинет да вкара закон", каза той.

Ташев намекна за зависимост на президента от ДПС.

"По същата логика мога да кажа, че Радев е управляван от летящи чинии или от пингвините на северния полюс", контрира го Волгин. "Президентът Радев може да изказва мнение по важни въпроси", добави той.

Оставете коментар