Петък, 22 Юни 2018
Събота, 06 Май 2017 12:30

Волгин: Екатерина Захариева има само огромни претенции и неподплатено с нищо високо самочувствие!

Журналистът се възмути от новия външен министър на България

"Eкатерина Захариева е стопроцентово олицетворение на "умните и красивите" - никакви истински познания по нищо, но, за сметка на това, огромни претенции и ужасяващо, неподплатено с нищо, високо самочувствие.

Пълна пустота. Куха, куха до непоносимост. Женският Плевнелиев. Евроатлантизъм до безобразие.

За жалост, това е най-успяващият типаж днес. Точно такива хора заемат най-важните постове в държавата. И затова държавата на нищо не прилича."

Текст: Петър Волгин, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 06 Май 2017 12:30
  Петър Волгин: Вече може “македонското мишле” бързичко да бъде прието в НАТО

  Разбира се, че на никого в Брюксел или Вашингтон не му пука за "светлите перспективи", които еврочленството разкрива пред новонаречената Северна Македония.

  Марката "ЕС" в случая е само сиренцето, което трябва да послужи, за да може макендонското мишле да бъде вкаранато по-бързичко в НАТО. Това е истинската цел на мероприятието - още една балканска държава в Северноатлантическия пакт, още една стъпка напред в настъплението срещу Русия. А колкото повече НАТО настъпва към руските граници, толкова повече бие тревога по повод "агресивната и експанзионистична руска политика". Ще речеш, че руските войски отново са пред Берлин. Непостижими са дълбините на евроатлантическата експертиза...

  Автор: Петър Волгин, фейсбук

 • Събота, 06 Май 2017 12:30
  Велизар Енчев и Александър Йорданов разкостиха дипломацията ни: Гърция и Македония постигнаха целта си, а ние се провалихме

  И двамата бяха категорични, че премиерът е направил грешка, като е бойкотирал визитата на македонския президент Георге Иванов. „Така не правят европейските лидери. Много по-добре би било, ако българският премиер беше представил българската позиция по въпроса за този договор (за името „Северна Македония”-б.р.)”, посочи Йорданов. Енчев определи действията на Борисов като „скандални” и без прецедент в новата история на България. Според бившите дипломати Екатерина Захариева се е явила на поправителен в Македония, където гледа тетър по "Железния светилник". Йордано призова да използва Димитър Талев за политически цели.

 • Събота, 06 Май 2017 12:30
  Екатерина Захариева: Малко се прехвърлиха границите при ареста на Иванчева

  "По отношение на ареста, мисля, че малко се прехвърлиха границите вчера". Това каза на брифинг в Министерския съвет вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева във връзка с ареста на кмета и зам.-кмета на район „Младост“ Десислава Иванчева и Биляна Петрова.

  „Разбира се, от друга страна всеки трябва да внимава какво прави и дали извършва престъпление. Оттук нататък ще се направи анализ. Това беше акция. Тя винаги се прави доста тайно и много малко хора знаят. Неслучайно са специализирани структури. Така се прави, че да се запазят всички доказателства по време на процеса“, коментира Захариева и подчерта, че вярва в презумпцията „невинен до доказване на противното“.

Оставете коментар