Петък, 23 Февруари 2018
Събота, 06 Май 2017 12:30

Волгин: Екатерина Захариева има само огромни претенции и неподплатено с нищо високо самочувствие!

Журналистът се възмути от новия външен министър на България

"Eкатерина Захариева е стопроцентово олицетворение на "умните и красивите" - никакви истински познания по нищо, но, за сметка на това, огромни претенции и ужасяващо, неподплатено с нищо, високо самочувствие.

Пълна пустота. Куха, куха до непоносимост. Женският Плевнелиев. Евроатлантизъм до безобразие.

За жалост, това е най-успяващият типаж днес. Точно такива хора заемат най-важните постове в държавата. И затова държавата на нищо не прилича."

Текст: Петър Волгин, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 06 Май 2017 12:30
  Екатерина Захариева: Кремъл се шегува с руското гражданство на Борисов

  Прессекретарят на руското външно министерство Мария Захарова, коментирайки изказването на българския министър-председател Бойко Борисов за президентските избори в Русия, му предложи да получи руски гражданство и да участва в тях, предаде ТАСС.

  В началота на февруари българският министър-председател заяви, че в света има две неща, които никой не избира – родителите си и президента на Русия, припомня Bulgaria ON AIR. "Това е нелепа шега", коментира външният ни министър Екатерина Захариева, която не пожела да коментира повече случая.

  "Борисов има шанс – може да получи руско гражданство и да гласува за президент“, заяви Захарова. „Мечтите се сбъдват", настоя Захарова.

  Президентските избори в Русия ще се състоят на 18 март 2018 година. За поста се борят осем кандидати, но с непреодолима преднина по популярност пред останалите е държавният глава Владимир Путин. 

 • Събота, 06 Май 2017 12:30
  Петър Волгин: Спорът между Борисов и Радев е полезен, с егото си премиерът не може да преглътне, че има равностоен съперник

  Премиерът има изключително голямо его и не обича инициативите да не минават през него. За България е полезно да има спор между президента и министър-председателя. В противен случай ставаме свидетели на изкуствено представено спокойствие в държавата, както беше при Росен Плевнелиев, който превърна "Дондуков" 2 в безгласна буква.

 • Събота, 06 Май 2017 12:30
  Петър Волгин пред BIG5: Войната за конвенцията е на живот и смърт, либералните ни NGO-та ще изгубят огромни пари, ако не я приемем

  Голяма част от българските политици имат страшни комплекси от шефовете си в чужбина. Работата на Румен Радев е да се държи критично. Ако започне да припява на правителството, хората ще го намразят. Ако в БСП имаше още няколко депутати с хъса на Елена Йончева, аргументите за вота на недоверие щяха да са по-силни. БНТ отдавна се е превърнала в електронен вариант на "Америка за България". "Децата на капитан Грант" вече са я превзели. Проблемът при голяма част от журналистите е в липсата на искреност - нека да заявят дали са леви, или десни, а не хората да виждат зад разсъжденията им финансовите им зависимости, каза пред BIG5 журналистът от БНР Петър Волгин.

Оставете коментар