Събота, 21 Април 2018
Събота, 06 Май 2017 12:30

Волгин: Екатерина Захариева има само огромни претенции и неподплатено с нищо високо самочувствие!

Журналистът се възмути от новия външен министър на България

"Eкатерина Захариева е стопроцентово олицетворение на "умните и красивите" - никакви истински познания по нищо, но, за сметка на това, огромни претенции и ужасяващо, неподплатено с нищо, високо самочувствие.

Пълна пустота. Куха, куха до непоносимост. Женският Плевнелиев. Евроатлантизъм до безобразие.

За жалост, това е най-успяващият типаж днес. Точно такива хора заемат най-важните постове в държавата. И затова държавата на нищо не прилича."

Текст: Петър Волгин, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 06 Май 2017 12:30
  Екатерина Захариева: Малко се прехвърлиха границите при ареста на Иванчева

  "По отношение на ареста, мисля, че малко се прехвърлиха границите вчера". Това каза на брифинг в Министерския съвет вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева във връзка с ареста на кмета и зам.-кмета на район „Младост“ Десислава Иванчева и Биляна Петрова.

  „Разбира се, от друга страна всеки трябва да внимава какво прави и дали извършва престъпление. Оттук нататък ще се направи анализ. Това беше акция. Тя винаги се прави доста тайно и много малко хора знаят. Неслучайно са специализирани структури. Така се прави, че да се запазят всички доказателства по време на процеса“, коментира Захариева и подчерта, че вярва в презумпцията „невинен до доказване на противното“.

 • Събота, 06 Май 2017 12:30
  Петър Волгин: Борис Джонсън е нахален лъжец!

  "Аз пък си мисля, че Джонсън трябва веднага да бъде "изтрит" от поста, който заема", написа още журналистът във фейсбук

  Борис Джонсън най-нахално излъга, заявявайки в интервю, че от специализираната химическа лабораторя в Портър Даун са му потвърдили, че газът, отровил Скрипал, е произведен в Русия.

  Сега служителите на британското външно трескаво трият постовете на шефа си по темата в социалните мрежи.

  Аз пък си мисля, че Джонсън трябва веднага да бъде "изтрит" от поста, който заема.

  Интересно ми е да чуя и мнението по този въпрос на българските "солидарни евроатлатници"

  Петър Волгин, фейсбук

 • Събота, 06 Май 2017 12:30
  Петър Волгин: Със санкциите срещу Москва Западна Европа помогна на Путин и унищожи руската опозиция

  Михаил Константинов: Ако някой си мисли, че може да разбуни руснаците с ограничителни мерки, жестоко греши

  „Руснаците решиха, че са в ситуация на война и се мобилизираха. Санкциите срещу ресурсната икономика бяха полезни. Ако някой разчита, че ще се разбуни стандарта на руснаците с мерки, жестоко се бърка. Хората в Кремъл не трябва да се замайват и да си мислят, че всичко е вечно. На този свят не съществува само западната демокрация. И обратното – има страни, в които има формална демокрация, каквато е Япония, например“. Това заяви пред BGonAir проф. Михаил Константинов.
  „Изводите от изборите трябва да си направят силите извън Русия. Санкциите, които наложиха на Москва, целяха да свалят Владимир Путин от власт. През 2014 г. много умни хора на Запад предупредиха, че колкото повече удряш по руснаците, толкова повече се мобилизират. Една от грешките, която направиха от Кремъл е, че не допуснаха Навални до изборите. Той щеше да вземе не повече от 5%. Западът със силната си антируска политика помогна на Владимир Путин и съсипа опозицията. За Ксения Собчак още когато се кандидатира, се заговори, че е кандидатура на Кремъл. Самата тя дори не знаеше това. Опозицията в Русия е мъртва. Надявам се, че разумът в Запада ще надделее. Борис Джонсън напоследък се държа като пиян пощальон на велосипед, който ще падне всеки момент. Дано да са разбрали, че с Русия не трябва да се караш и да се биеш, а да говориш“, коментира Петър Волгин.

  „Направи впечатление, че във всички секции имаше камери. Не е лошо и при нас тази практика да се въведе и у нас. При Борис Елцин трагедията в това отношение беше налице. Аз бих посъветвал Русия да направи ефектни телефони и техника. Ако не се научат скоро, ще имат проблеми", предупреди Константинов.

Оставете коментар