Събота, 23 Юни 2018
Петък, 06 Октомври 2017 16:32

"Колко още ще ги търпим?"

С уговорката, че много мразя израза "Аз казах ли ви?"...пише Кирил Добрев

Антон Тодоров е мина, която сапьорът Цветанов се опитваше по всякакъв начин да разкара, защото не може да обезвреди.

Тя е дефектна още по проект, как да я обезвредиш?

Е, днес тази мина ги взриви на живо от тв-екрана, live както се казва.

Другата мина - вицепремиерът, Симеонов гръмна след него. Е, нейната сила не е като на Тодоров, по-скоро приличаше на пиратка.

Въпросът е колко още ще ги търпим?

Текст: Кирил Добрев, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 06 Октомври 2017 16:32
  БСП внася в прокуратурата 7 сигнала за злоупотреби на изборите

  „БСП внася в прокуратурата 7 сигнала за нарушения по време на изборите в Беден и Галиче, тъй като бяхме обвинени в липса на конкретност в изказванията си. Три от тях са за село Беден, четири - за Галиче". Това каза зам.-председателят на НС на БСП Кирил Добрев пред журналисти. 

  Единият от сигналите е срещу работодател, който упражнява натиск върху служителите си, за да гласуват за ГЕРБ, обясни Добрев. Изборна секция в Беден е отворила 30 минути преди старта на изборния ден, за да се гласува в нея, което също е нарушение. Добрев припомни, че разликата между ГЕРБ и БСП в селото е 9 гласа, с 10 невалидни бюлетини.

  „Васяме и сигнал, в който искаме да се провери- дали бившият кмет на Галиче от ГЕРБ - Ценко Чоков, който е в затвора за изнудване, отвличане и побой, е участвал в изборния процес, звънял ли е от два различни номера в изборния ден и преди него”, каза още Добрев.

  Зам.-председателят на левицата обяви, че вторият сигнал за Галиче е срещу собственика или шофьора на автомобил с плевенска регистрация, който се е опитал да блъсне застъпник на БСП. „Същият автомобил е свалил хора, които са влезли през задната врата на секцията, в която се гласува. За охраната на училищата в изборния ден отговаря полицията, надявам се, да не се окаже, че задният вход е отворен от полицаи. За тази цел искаме записа от камерата, за да видим, кой е отворил вратата, колко души са влезли и са гласували”, заяви Кирил Добрев.

  Зам.- председателят на БСП каза още, че последният сигнал е за надписани хора в избирателните списъци. „Има ли на ул. „Бенковска” №16 – адресът на селския лидер на ГЕРБ Васко Янков, хора, които са добавяни в избирателния списък? Регистрирани ли са всички служители на общинския лидер на ГЕРБ Бяла Слатина от кабелната му телевизия на ул. „Иван Вазов” №18 в Галиче? Има ли регистрирани хора в сградата на училище „Пенчо Славейков” и колко души са регистрирани, в полуразрушена сграда, без ток и вода, на ул.”Бенковска” в селото?”, попита Кирил Добрев.

  Той припомни думите на Цветан Цветанов за края на модела „Галиче” и показа снимки на новия кмет на селото от ГЕРБ в компанията на Ценко Чоков.

 • Петък, 06 Октомври 2017 16:32
  Кирил Добрев: Областната структура на АБВ иска да се върне в БСП

  Областната структура на АБВ в Благоевград, заедно с по-голяма част от нейните членове, изявиха желание да бъдат отново част от БСП. Винаги съм смятал, че обединението трябва да става от долу нагоре. На много наши членове и симпатизанти им е омръзнало да са свидетели на коалиции на национално ниво между БСП и БСП, различни само в абревиатурите. Когато хората по места се разбират и искат да работят заедно, трябва да си политически безумец, за да им пречиш. Днес в Благоевград направихме една малка стъпка, която може да се окаже огромен скок в обединението на Лявото в България.

  Кирил Добрев, Фейсбук

 • Петък, 06 Октомври 2017 16:32
  Кирил Добрев: Избягалите затворници са се насочили към летището, където може да минат без проверка

  Двама рецидивисти извършили въоръжено нападение с пистолет и нож над служители от затвора, след което избягали. Преследвала ги чистачката по улицата, но те ѝ избягали и се качили в черна кола. Не. Това не е виц. Това е състоянието на националната ни сигурност на всяко едно ниво. Като започнем от оградата на границата, която ни пази от външни фактори, минем през Гинка и енергийната сигурност и свършим със затвора и сигурността на хората.
  В държавата на ортаците на Гинка, баба Мара с пушката (жена от село, която в дома си има пушка, пистолет и няколко аларми - б.р.) щеше да опази затворниците...

  P.S. Сигурно двамата избягали затворници са се насочили към Летище София - там, както знаете проверки няма.

  Кирил Добрев, Фейсбук

Оставете коментар