Събота, 22 Септември 2018
Петък, 06 Октомври 2017 16:32

"Колко още ще ги търпим?"

С уговорката, че много мразя израза "Аз казах ли ви?"...пише Кирил Добрев

Антон Тодоров е мина, която сапьорът Цветанов се опитваше по всякакъв начин да разкара, защото не може да обезвреди.

Тя е дефектна още по проект, как да я обезвредиш?

Е, днес тази мина ги взриви на живо от тв-екрана, live както се казва.

Другата мина - вицепремиерът, Симеонов гръмна след него. Е, нейната сила не е като на Тодоров, по-скоро приличаше на пиратка.

Въпросът е колко още ще ги търпим?

Текст: Кирил Добрев, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 06 Октомври 2017 16:32
  Борисов си отмъщава на Кирил Добрев за оставките, върна държавата към Жан Виденов и Николай Добрев

  Премиерът Бойко Борисов коментира във Варна мотива си да приеме оставките на тримата министри – на транспорта, на вътрешните работи и на регионалното министерство, след тежката катастрофа в Своге, при която загинаха 17 души.

 • Петък, 06 Октомври 2017 16:32
  Кирил Добрев за видеото с катастрофата на бащата на президента: По-евтина филмова продукция скоро не бях гледал, достойна за "Златна малинка”

  „Интересно е, че има видео за инцидента с бащата на президента, но не и от правителственото трасе, където бе убит Петър Христов”

  "Интересно е, че има видео за инцидента с бащата на президента, но не и от правителственото трасе, където бе убит Петър Христов." Това каза на пресконференция заместник-председателят на БСП Кирил Добрев във връзка с пътния инцидент с бащата на държавния глава Румен Радев.

  На въпрос дали ще настояват за оставката на вътрешния министър Валентин Радев, че е прикрил случая, Добрев отговори: „По-евтина филмова продукция скоро не бях гледал. Материали, които са достойни за "Златна малинка" не коментирам. Как някой от ръководството ще принуди министъра, който всеки ден му искаме оставката да прикрие случая? Как си го представяте? Аз понеже не мога да си го представя“, заяви още Кирил Добрев.

  „Имаме видео от инцидента, както МВР каза с „тротинетката“, всъщност това е „триколка“, но нямаме видео от правителственото трасе, където бе убит Петър Христов. Ако министър Радев е достатъчно сериозен да прави внушения, то искам да знам какво се случва по такива знакови убийства, които би трябвало да вълнуват Радев и МВР“, заяви Добрев.

  По повод трагичната катастрофа в Искърското дефиле, зам.-председателят на БСП заяви: „Винаги обвиняваме и по-лесно е да обвиним шофьорите за техническа грешка и сигурно има такива, които не спазват правилата. Нека се замислим има ли в България пътища убийци? Пътища, които благодарение на тази държава, с тези обществени поръчки са станали такива. Минавам до 2016 г., когато колегата Жельо Бочев и моята скромна персона даваме шефа на АПИ на прокурор. Тогава той беше сменен и то именно за злоупотреби с обществени поръчки и за влагане на некачествени материали на обща стойност 293 млн. лв. Всъщност има ли държава? Какво се случва през всичките тези години от 2011 до 2018 г.? Или просто е дошло време, в което всички тези инвестиции и цялата тази гордост се връща?“

  Кирил Добрев поясни, че БСП не се интересува от фирмите, а от това кой дава на тези фирми правото да строят, кой ги проверява дали качествено са изпълнили поръчката.

 • Петък, 06 Октомври 2017 16:32
  Кирил Добрев: БСП работи за предсрочни избори, които ще спечели

  "БСП работи за предсрочни парламентарни избори. БСП е партията, която може да наложи новия морал". Това заяви пред Нова ТВ Кирил Добрев от традиционния събор на БСП на връх Буслуджа.

  По думите му тези, които не са свързани с идеята, не могат да разберат какво е чувството да се съберат днес на Бузлуджа, където ще се проведе традиционния събор на опозицията. „На нашите хора след толкова години управление на ГЕРБ им е нужно самочувствие“, обясни той. Според Добрев БСП ще работи за предсрочни избори за една различна България, които ще спечели.

  „Управлението на държавата зависи от водещата, голямата партия, управлението на държавата е в ръцете на премиера“, смято политикът, като допълни, че през последния политически сезон сле били свидетели на купища лобистки закони.

Оставете коментар