Вторник, 20 Февруари 2018
Петък, 06 Октомври 2017 16:32

"Колко още ще ги търпим?"

С уговорката, че много мразя израза "Аз казах ли ви?"...пише Кирил Добрев

Антон Тодоров е мина, която сапьорът Цветанов се опитваше по всякакъв начин да разкара, защото не може да обезвреди.

Тя е дефектна още по проект, как да я обезвредиш?

Е, днес тази мина ги взриви на живо от тв-екрана, live както се казва.

Другата мина - вицепремиерът, Симеонов гръмна след него. Е, нейната сила не е като на Тодоров, по-скоро приличаше на пиратка.

Въпросът е колко още ще ги търпим?

Текст: Кирил Добрев, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 06 Октомври 2017 16:32
  Кирил Добрев: В ГЕРБ четат "Дума" като дявола евангелието, упражняват се върху гърба на БСП

  "Вече 24 часа ГЕРБ се “упражняват” върху гърба на БСП по повод Истанбулската конвенция. “Тежката артилерия”, “леката кавалерия”, всички са се заровила дълбоко в архивите на вестник ДУМА, решенията на ръководните органи на БСП и ги цитират както дяволът чете Евангелието.
  Ако ГЕРБ са забравили, да им припомня, че имат мнозинство в парламента, което им е напълно достатъчно да приемат какъвто и да било документ, независимо колко глупости са написани в него - антикорупционният закон е пример за това. Могат с това мнозинство да отхвърлят и вето на президента - пример е мораториумът за лекарствата". Това написа в профила си във Facebook Кирил Добрев от БСП. 

  "БСП е най-голямата опозиционна партия и преди да бъде “натискана” да приема решения на управляващите, е хубаво ГЕРБ да се огледат и да проведат разговори първо с коалиционните им партньори от Обединените патриоти. Ако коалиционните им партньори, с които управляват, не ги послушат - то да се обърнат към ДПС. Те винаги са отворени за разговор, а и вече са показвали подкрепа при гласувания с ГЕРБ. При положение, че и там ГЕРБ не срещнат “разбиране”, най-лесно е да говорят с Веселин Марешки и неговата скромна група, както знаем “приятел в нужда се познава” и след това с единствения независим депутат в парламента.

  Явно ГЕРБ са в проблем и всячески се опитват да огъват и натискат БСП с всевъзможни изрезки от вестници и публикации от Фейсбук. Е, на “тежката артилерия” или на “леката кавалерия” на ГЕРБ мога да й кажа да не се тормози да търси из архивите, а да дойде на Позитано - ще я заведа лично в деловодството да си чете на спокойствие жената. Само да им кажа, че докато се бият в гърдите какви европейци са, опитвайки се да притискат политическите си опоненти, в Габрово се случва точно това, срещу което УЖ се борят - насилие върху деца. Насилие върху деца и то в неравностойно положение.

  Ама нали Габрово е емблемата на ГЕРБ , нали Габрово е огледалото на ГЕРБ. В тази община няма назначение, което да не е с протекции на управляващите. Въпросът е, докато прокламират, че Истанбулската конвенция е от изключителна важност и всички, които са против нейната ратификация, значи са за насилието - кметът на Габрово (забележете жена!) си затваря очите от миналата година за случващото се насилие в Дом “Хризантема”.

  Принципност?

  Едва ли, просто цинизъм", коментира още Добрев.

 • Петък, 06 Октомври 2017 16:32
  Затрупаха с цветя и подаръци Корнелия Нинова за ЧРД (Снимки)

  Лидерът на БСП Корнелия Нинова беше буквално затрупана от пожелания, цветя и подаръци за днешния си рожден ден. Рожденичката сама се похвали в социалната мрежа и пусна снимки с приятели и съпартийци, които бяха сред първите, които днес уважиха празика ѝ. "Благодаря за хилядите пожелания, за прекрасните цветя и любовта, която ми давате, по случай 49-я рожден ден. Бъдете и вие здрави, уважавани и обичани", написа Корнелия Нинова във Фейсбука си. В профила си тя пусна сники с любими колеги, сред които Елена Йончева, Кирил Добрев, Валери Жаблянов и Атанас Зафифоров. Корнелия Нинова е родена през 1969 г. в село Крушовица, област Враца, дипломира се в юридическия факултет на СУ "Св. Климент Охридски". От септември 2005 г. до март 2007 г. е зам.-министър на икономиката и енергетиката. От декември 2005 г. е председател на Управителния съвет на "Булгартабак Холдинг" АД. На 8 май 2016 г. е избрана за председател на БСП с 395 гласа срещу 349 гласа за дотогавашния председател Михаил Миков. През 1995 година работи в Софийския градски съд като стажант-съдия, а в периода 1995–1996 г е юрисконсулт на Столичната община. От 1996 до 1997 г. е следовател в Столичната следствена служба. Средното си образование завършва в Национална гимназия по древни езици и култури "Константин Кирил Философ". Владее английски и френски. Тя е първата жена, застанала начело на БСП. Има син, който учи в престижен университет в САЩ. Той е бил и капитан на отбора по математика.

   

Оставете коментар