Неделя, 23 Септември 2018
Неделя, 08 Октомври 2017 19:14

Красимир Янков: Приемайте ме за човек с позиция, а не за опозиция

Отстоявал съм мнението, че с ГЕРБ като структура сме различни и не може да има коалиция между БСП и ГЕРБ, каза социалистът

Войната с ГЕРБ трябва да се води на терена на парламент, на терена, на които нашите избиратели избират, но не трябва да се преминават границите. Има сериозни теми, за които трябва да се говори. Политиката трябва да е разговор за бъдещето, ако имат факти, които го лишават на местно и изпълнително ниво, те не трябва да се крият.

Това каза депутатът от БСП Красимир Янков пред Канал 3. ”Когато Стефан Данаилов има какво да каже, той няма да го скрие. Вицепремиерът Валери Симеонов трябва да е готов да отговаря на всички въпроси и на всички журналисти. Всички, които са общественици и политици трябва да отговарят ”, коментира той.

”Допреди няколко месеца президентската институция не беше толкова актива, но преди няколко месеца президентската институция беше посочен от Бойко Борисов. Сега Румен Радев е избран от над 2 млн. избиратели”, каза още Янков.

”Тези дни се заговори за първа и втора цигулка, в един оркестър им 12 първи цигулки. Със сигурност в политическия живот и взимането на решения има и други цигулки. Корнелия Нинова е председател на Националното бюро на БСП, който е колективен орган от 182 членове. Главният прокурор Сотир Цацаров също трябва да е първа цигулка”, заяви социалистът.

"Приемам всеки, които е избран от колективния орган на БСП за първа цигулка", поясни Янков. Приемайте ме за човек с позиция, а не за опозиция, коментира още той. ”Приемайте ме за човек с позиция, а не за опозиция, коментира още той. ”Моята позиция, понеже чух, че съм привърженик на коалиция с ГЕРБ, отстоявал съм моето мнение, че с ГЕРБ като структура сме различни и не може да има коалиция между БСП и ГЕРБ”, уточни той.

Оставете коментар