Сряда, 18 Юли 2018
Петък, 03 Ноември 2017 13:02

Няма ли някаква процедура или закон, който да ограничи публичните изяви на Росен Плевнелиев?!

С медийните си участия той не спира да изнася класифицирана информация, пише Васил Петев

"Няма ли някаква процедура, закон или президентски указ, който да ограничи публичните изяви на бившия държавен глава Росен Плевнелиев?

С медийните си участия той не спира да изнася класифицирана информация!

Най-важната такава например е, колко тъп президент сме имали. Една държавна тайна не може да запази тоя.."

Текст: Васил Петев, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 03 Ноември 2017 13:02
  Плевнелиев се зае с десните партии, гони лидери, докато търси "българкия Макрон"

  След като се нарадва на сватбените мигове с Деси Банова, Росен Плевнелиев се захвана отново сериозно с политика и по-конкретно с денсите партии. Младоженецът иска оставките на всички сини лидери. Бившият президент е взел присърце нова кауза - да намери българския Макрон.

 • Петък, 03 Ноември 2017 13:02
  Валери - този автентичен Фройдиски пролетариат

  Валери Симеонов посрещнал July morning на брега на Дунав, съобщават разни медии. Новина, която далеч не ме изненада, предвид миналото му на стар хипар.

  Защото магазинерката от Хоремага в Долен Чифлик и до днес разказва, как младият Валери изпушил кабела на местната поща (по това време марихуаната у нас била достъпна само за членовете на Политбюро), докато куфеел на загасен магнетофон на Юрая Хийп и мечтаел майка му най-накрая да го пусне да иде да слуша деградето Стефан Диомов в Културния дом на транспортните работници в Бургас.

  Въобще, оказва се, че Валери е нещо повече от обикновен партньор на тежък наркоман. В този смисъл дори ме е яд, че не съм го познавал в онези години, за да си тичаме двамцата голи и ефирни в тинята около Силистра.
  Искам да кажа, че поведението на тази емблема на Удсток у нас надхвърля рамките на обикновения Фройдиски пролетариат. Сексуалната освободеност на Симеонов от онези години дава дрогирани плодове и днес - за справка питайте Волен Сидеров - друга известна емблема на хипърлъка в България.

  И разбира се, като ярък представител на хипи движението в североизточна България, Симеонов изразява двойствена сексуална ориентация и обича да пропагандира сексуална толерантност, включително гей права, права за цветнокожите, енвайръментализъм, универсални човешки права и естествено - свобода на изразяването.
  Особено последното и особено ако иде реч за Какао бийййч, копелееее.

  Абе, всичко което исках да кажа по-горе всъщност е много кратко - тоя е доста болен мозък. Щото, нека ви питам едно нещо, негър тен трупа ли?!

  Тихо лято ви желая.

  Васил Петев, BIG5

 • Петък, 03 Ноември 2017 13:02
  Преди втория лифт в Банско ни трябва нов ценностен лифт!

  Не трябва да бъде формален начинът на предаване на информацията. Децата трябва да бъдат спечелени, но не бива да се изпада в крайности

Оставете коментар