Вторник, 24 Април 2018
Петък, 03 Ноември 2017 13:02

Няма ли някаква процедура или закон, който да ограничи публичните изяви на Росен Плевнелиев?!

С медийните си участия той не спира да изнася класифицирана информация, пише Васил Петев

"Няма ли някаква процедура, закон или президентски указ, който да ограничи публичните изяви на бившия държавен глава Росен Плевнелиев?

С медийните си участия той не спира да изнася класифицирана информация!

Най-важната такава например е, колко тъп президент сме имали. Една държавна тайна не може да запази тоя.."

Текст: Васил Петев, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 03 Ноември 2017 13:02
  Цветанка Ризова матира Плевнелиев с два въпроса. Бъдещият младоженец имал тайни канали с НАТО, от ЕС му звънели, за да се оплакват от Радев

  Бившият президент Росен Плевнелиев изпадна в нелепа ситуация. Докато се опитваше да убеди колко некадърен политик е Румен Радев пред Цветанка Ризова, се отплесна и сам се насади на пачи яйца. По думите му, самият той е имал тайни канали за комуникация с партньорите ни от НАТО и е нямало как държавният глава Радев да не е бил запознат с атаката на САЩ, Великобритания и Франция срещу Сирия. Водещата обаче му зададе два елементарни резонни въпроса - как ще знаем от НАТО, че атакуват Сирия, след като бомбардировките бяха извършени само от три страни. Тя му припомни още, че самото правителство на България се оплака, че партньорите са ни прескочили и сме разбрали за акцията от военното разузнаване. Той обаче като един Матросов застана в анблок и започна да брани кабинета.

  Росен Плевнелиев се направи, че не я чу и се оплете във фактите, а накрая констатира, че като президент самият той е имал тайни канали с НАТО, от където знаел всичко. Имал дори данни, с които помагал на Израел. Ризова пропусна да го довърши и да го попита защо не е успял да помогне при случая с атентата в Сарафово през 2012 г., като е бил толкова информиран.

  Плевнелиев обвини Румен Радев в лъжа за стенограмата с разговора му с руския патриарх Кирил. Според бъдещия младоженец, който напоследък се занимава и с подотовката за сватбата си с Деси Банова, по негово време е имало стенограми на всички срещи, които след това били важни за правителството. Имайки предвид, че за самия Плевнелиев се говореше за контрола от страна на Бойко Борисов и на Цветан Цветанов, не е изненадващо, че са се носили записи от "Дондуков" 2 към "Дондуков" 1. Росен Плевнелиев каза още за Румен Радев, че постоянно получавал сигнали от западните ни партньори и дори от президенти, които му се оплаквали от работата на държавния глава, но не спомена от къде точно идват.   

 • Петък, 03 Ноември 2017 13:02
  Гала рекламира бъдещата тъща на Плевнелиев, чакаме стринката на Деси Банова и леличките от детската градина

  Гала се превърна в служебното лице, което чете скучните слова в съвета на сватбите. Само че в реалити формат. Водещата и екипът й превърнаха в досаден цирк връзката между синоптичката Деси Банова и бившия президент Росен Плевнелиев. След като с часове ни занимават с искрената им младежка любов и супер интересни подробности около годежа им, днес беше редно в ефир да цъфне и бъдещата тъща на Плевнелиев - мама Лили. Сюжетът в "На кафе" отново беше до болка познат - Гала се скъса да хвали новата светска двойка, Деси Банова беше и с дъщеря си Йоанна. Тя за стотен път повтори колко умен и уникален е милионерът Росен, как с него е уцелила едва ли не шестицата в тотото. В следващите епизоди по Нова ТВ очакваме стринката на синоптичката, нейни братовчеди и абсолютно всички гости, които са поканили на сватбата си. Предаването на Гала пък след това може да издаде колекция с дискове, които да разпространява безплатно с вестници, за да имат за спомен всички уникалните срещи на Гала с родствениците на Деси Банова. От екипа на Гала все още не са се сетили да поканят леличките на синоптичката от детската градина, които да разкажат колко послушно момиченце е била и да как си е изяждала първо, второ и трето на обяд. Прекалената публичност на връзката между Банова и Плевнелиев започна да се превръща от реклама в досаден турски сериал, с който ни занимават ежедневно. Влюбените сами се натресоха в медиите под претекст, че искали всичко да е открито, за да не попадат под прицела на жълтата преса. Оказва се обаче, че целта е била да се случи обратното - някой да се поинтересува от позабравения Плевнелиев и от възлюбената му, за която преди това никой от колегите не се сещаше.

 • Петък, 03 Ноември 2017 13:02
  Росен Плевнелиев и Деси Банова се сгодиха

  По думите й предложението е било много романтично и е дошло преди няколко месеца на едно от пътуванията във Виена

  Деси Банова и Росен Плевнелиев се сгодиха. Това разкри самата тя в предаването "На кафе" по Нова телевизия.

  На въпрос на Гала дали е варно, че двамата са се сгодили, Банова направи дълга пауза, след което каза: „Истина е, няма как да го скрия. Рано или късно тази новина щеше да излезе“, сподели Деси.

  По думите й предложението е било много романтично и е дошло преди няколко месеца на едно от пътуванията във Виена. "Искам обаче да запазя подробностите за себе си", заяви чаровната синоптичка. Тя показа годежния си пръстен.

  Сватбата Деси си представя така: „С приятели, гости, но далеч от медиите. По-нетрадиционна“, посочи тя.

  Предложението не било изненада за най-близките на красавицата. „Той от самото начало бе споделил за своите намерения. Просто беше изненада мястото и начинът, по който го направи. Иначе те бяха в течение. Той е сериозен човек“, каза още Банова.

Оставете коментар