Вторник, 24 Април 2018
Събота, 31 Март 2018 13:19

Любка Качакова: Заради хора като Румяна Бъчварова се срива любовта към Борисов

А пък аз ще кажа, че заради хора като г-жа Бъчварова любовта към Б Борисов периодично се срива и стига до кота нула.
Много внимателно я слушах снощи в Панорама. Толкоз рязък завой в говорене на публична личност отдавна не бях виждала... Национален интерес, национален дух.. Ще кажеш, че Волен Сидеров и е писал опорните точки..
Дааа.. Не може да и се отрече на г-жа Бъчварова, че напипва обществените настроения. След позорното защитаване на ИК /а нейната роля да "обработва" по тази тема ББ е една от трите главни/, усетила, че гневът народен е огромен, сега се опитва не да свири на тънка струна, а направо да захвърли старата брюкселска цигулка. И леко и нежно с родната гъдулка..
Само, че късно е либе за китка!
Фалшиво! Не вярваме!

Любка Качакова, Фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 31 Март 2018 13:19
  Борисов обясни защо толкова дълго са арестували Иванчева, двамата се срещали, докато я разследват

  Премиерът Бойко Борисов, като бивш секретар на МВР, също се учудил защо толкова дълго време е продължил арестът на Десислава Иванчева. Службите обаче му обяснили защо се е наложило да я държат толкова дълго в центъра на София с белезници и в крайна сметка приел аргументите. Той призна, че се е виждал с кметицата на столичния квартал "Младост", докато службите са я разследвали.

 • Събота, 31 Март 2018 13:19
  Караянчева с нови бисери, председателят на НС лети по пътищата: Взимам 300 км за 2 часа!

  Председателят на парламента Цвета Караянчева избухна с нова порция бисери. Докато коментира пред БНР колко са хубави пътищата ни и как трябва да се строят магистрали, толкова ѝ се прииска да убеди народа, че заяви как от София до Кърджали си пътувала за 2 часа. Теоретично тя може и да ги вземе за толкова време с НСО, трябва да си откачен джигит и да си играеш с огъня, за да си направиш подобни експерименти. От друга страна, ако наистина Караянчева пътува за 2 часа 300 км, задаваме си въпроса какво чак толкова спешно има в Кърджали и защо шофьорите ѝ карат със 150 км/ч средна скорост? Може би, защото никой не налага контрол на служителите на НСО и правят буквално каквото си искат на пътя.

  В интервюто наставлява президента и защити Цветанов. Относно изявленията на Румен Радев и тези в лекцията му пред студенти в УНСС и призива му за изсветляване на процесите в държавата Караянчева обясни, че "президентът е институция и трябва да говори, да показва проблемите, но не по този начин, по който го прави."

  "Трябва да чува и обратното мнение. Разбирам, че е военен, но не бива да реагира първосигнално и да напада личностно човек, който се е опитал да го критикува. Мисля, че това което той направи и личностно нападна г-н Цветанов, не му прави чест. Така не се прави", коментира пред БНР Караянчева.

  Във връзка с предложението на БСП за намаляване на депутатските заплати и ваканции, ако надлежно е входирано в деловодството на Народното събрание, ще бъде разпределено по надлежния ред и всеки ще има възможност да огласи своята позиция на комисия и в пленарната зала.

 • Събота, 31 Март 2018 13:19
  От млад Валери Симеонов мечтаел за власт и не му пукало, чрез коя партия ще я постигне

  През годините лидерът на НФСБ кандидатствал първо за член на БКП, после искал да става лидер на СДС в Бургас, а накрая решил, че е автентичен патриот. 

Оставете коментар