Неделя, 20 Януари 2019
Събота, 05 Май 2018 10:53

От интервюто с Борисов излиза, че медиите цензурират критиките към правителството му, за да го компрометират

Интервюто на Бойко Борисов пред Нова ТВ предизвика коментари във Фейсбук. Бившият син депутат Иван Сотиров коментира: "От интервюто с Борисов излиза, че медиите цензурират критиките към правителството му, за да го компрометират". Журналистът Мартин Карбовски също отговори на министър-председателя: "Бойко Борисов лъже, че няма отношение към проблемите на медийната среда. Комисията за защита на конкуренцията е органът, който може да реши голяма част от тези проблеми. Но не прави нищо. Познайте защо. Председателят на тази комисия е човек на ГЕРБ, майка на депутат от ГЕРБ. Така действа Мафията ГЕРБ. А Борисов е лъжец". "Винаги е имало търговци в Храма на демокрацията - Народното събрание", написа Николай Слатински. 

Вижте какво написа за интервюто на Борисов и бившият лидер на ДСБ Радан Кънев: "Вчера, в деня, в който стана най-дълго управлявалия демократично избран премиер, Борисов разкри тайната на успеха си. “Медийната свобода не е мой проблем...”. Или ... “Свободната конкуренция не е мой проблем, а проблем на предприемачите...”. “Честното правосъдие не е мой проблем, а проблем на съдещите се...”. “Монополите не са мой проблем, а проблем на потребителите...”. “Некачественото образование не е мой проблем, а проблем на учениците/родителите...”. “Ниските пенсии не са мой проблем, а - разбира се - на пенсионерите...”. 

В правовата държава, основното задължение на властта е да осигури две неща, две страни на една монета - свобода и законност. Другото - да осигури външна сигурност и независимост. Изпълнението на тези задължения е трудно и рисково. То съкращава политическия живот. Въздържането от изпълнението им осигурява комфорт и липса на врагове. Просто и гениално. В бурно море оцеляват медузите".

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 05 Май 2018 10:53
  Борисов стяга редиците на ГЕРБ за изборите и се накара на актива! Цветанов: ГЕРБ е №1 и се стреми само към победи! Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи!

  Управляващата партия провежда Националната предизборна среща в НДК. В нея участват близо 2000 души, народни представители, министри, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства, кметове и общински съветници. Бойко Борисов предупреди първия ешелон на партията: Ако не ви светне червена лампичка, аз ще ви светна синя!

  Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на управляващата партия Цветан Цветанов откри националната предизборна среща на партията в НДК, акцентирайки в словото си повече на местните избори наесен, отколкото на европейските в края на май.

  "Започваме подготовка за европейските избори, но основният акцент е подготовката ни за местните избори. Убеден съм, че европейските избори и победата, която ще постигнем на тях, ще ни дадат тласък за местния вот", каза Цветанов.

  „ГЕРБ е №1 и се стреми само към победи! Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи! За ГЕРБ втори в предизборна надпревара не трябва да чува никого, за ГЕРБ няма второ място. ГЕРБ е единна и силна, защото имаме признат лидер като премиера Бойко Борисов”, заяви убедено Цветанов.

 • Събота, 05 Май 2018 10:53
  Провал на срещата Помпейо-Борисов в Давос

  На Световния икономически форум няма да присъстват Доналд Тръмп, Тереза Мей и Еманюел Макрон

 • Събота, 05 Май 2018 10:53
  Колко ще платим за снимка на Борисов с Тръмп?

  Покана за официално посещение на премиера в САЩ е единствената допълнителна „екстра“ от избора на изтребителя F-16 за българските ВВС. Всички останали показатели са в полза на пренебрегнатия „Грипен“

Оставете коментар