Сряда, 20 Февруари 2019
Понеделник, 14 Май 2018 09:41

Гала: Станала съм пенсионерка, срам ме е да се возя с Джуджи!

Водещата Гала призна на спортния журналист Крум Савов, че се чувства като като пенсионерка. Бившата участничка в "Супер шоу Невада" и момиче на късмета на Къци Вапцаров си изля душата. С Крум Савов и съпругата му Мая обсъждаха "фундаменталната" тема как да слушаме музика в колата и даваха ценни съвети на зрителите си. Спортният корифей, който не беше този път по джапанки и сако, призна, че се дразни на жена си, защото му надувала главата, докато пътуват. Гала също призна, че не харесва шума в автомобила, защото не може да си чуе телефона. "Като се возя с Джуджи, ме е срам. Тя слуша много хубава музика, но ни чуват всички по улицата", призна Гала. "Круме, явно вече сме пенсионери", констатира водещата. Припомняме, че Джуджи, която е известна и като приятелка на покойния бизнесмен Владимир Грашнов, беше част от екипа в "На кафе". По незнайни причини обаче го напусна. Жълтата преса написа, че водела рейтинга на сутрешния водевил на Халваджиян надолу и се е скарала с Гала. Очевидно обаче двете не са развалили отношенията си. 

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 14 Май 2018 09:41
  Нора Нова се оказа с „пренабити номера“! Не била Нова, а била Стара!

  Цяла сутрин „Гала и компания“ обсъждаха най-животрептящата тема за цяла България - на колко години е Нора Нова? – Ами, питайте Лили Иванова бе!

 • Понеделник, 14 Май 2018 09:41
  Гала стана пиарка на Банова и Плевнелиев, д-р Папазова ще изражда бебето

  Водещата Гала прекали с рекламата на бившата си колежка Десислава Банова, която се загаджи с Росен Плевнелиев. Момичето на късмета кани през седмица жената до бившия президент, за да я разпитва за бременността ѝ и да клюкарства за връзката им.

  Банова не се дърпа особено и с охота разказва колко добре се чувствала, за щастието, за бременността, за нещстните деца и за мисията в живота си. Гала заяви "сензационно", че щяла да предава на живо раждането на детето на Банова и на Плевнелиев. 

  Никой не се съмнява в гадателските способности на момичето на късмета от "Супер шоу Невада", които е придобила от срещите си с врачки и гледачки. Не се знае обаче, дали Деси няма да роди вечерта и да се наложи от Нова ТВ да направят извънредно включване, за да прекъснат новините, "Господари на ефира" или Милен Цветков, за да гледаме на живо репортаж на Гала от извънредно важното събитие. Във Фейсбук се появиха майтапи, че дежурната докторка на "На кафе" д-р Папазова най-вероятно ще е изроди бебето, за да продължи водевила, който правят от предаването. 

  Васил Василев

   

 • Понеделник, 14 Май 2018 09:41
  Това вече е провинциализъм: Стилистката на Гала - първа тема в държавата!

  Журналисти, интелектуалци и разни набедени звезди трескаво обикалят телевизиите и кахърно нищят фундаменталната тема за софиянците и селяните.

Оставете коментар