Събота, 18 Януари 2020
Четвъртък, 17 Май 2018 09:32

Емил Кошлуков: Захари Бахаров е прав за хазарта

Програмният директор на БНТ защити известния актьор. Вижте какво написа Кошлуков в социалната мрежа. 

Всичките факти, които Захари представя в клипа са верни - за данъчните режими, за ДДС-то, за телевизионната реклама. Никой не ги оспорва от тези, които го плюят тук (фейсбук бел.ред.).

Нападките са лични, просто омраза, без нищо друго. Защото за да мразиш, няма нужда да си чел, или проверил факти, а истината е важна, само когато ни харесва.

Разбира се, тук е фейсбук, световно кафене, място за дрънкане, едва ли някой очаква сериозен разговор с аргументи. Ама и в кафенето може да сме малко по-възпитани. Щото възпитанието не е костюм, който обличаш само за важни срещи.

Емил Кошлуков, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 17 Май 2018 09:32
  Владислав Горанов: Правителството подкрепя промени в закона за хазарта

  Правителството подкрепя промените в закона за хазарта, внесени от Валери Симеонов и депутати от НФСБ, с които се предвижда лотарийните игри да се организират само и единствено от Държавно предприятие „Български спортен тотализатор“. Това потвърди пред журналисти в парламента финансовият министър Владислав Горанов.

 • Четвъртък, 17 Май 2018 09:32
  Национализиране на националната лотария - брутално лицемерие година преди изборите

  Очевидно остава една година до следващите редовни парламентарни избори и това изнервя, превъзбужда, стресира политическите сили и ги кара да измислят ходове, които на практика са невъзможни, а отгоре на всичко и лицемерни

 • Четвъртък, 17 Май 2018 09:32
  Валери Симеонов пак зацикли в своето безмислие! Предлага поредна национализация - този път на частните лотарии!

  Лидерът на НФСБ и настоящ заместник-председател на българския парламент, Валери Симеонов, след като едва само няколко месеца успя да запази смислено мълчание, отново зацикли в абсурността на своята лична вселена, която и този път не му изневери и директно до отведе до кошница с ултра безумия.

  Този път Симеонов се изявява като автор и вносител на законопроект за изменение и допълнение на закона за хазарта. Нещо повече, лидерът на НФСБ днес следобед лично е внесъл в деловодството на парламента, своето ново “умно” предложение. А то, особено предвид автора му, също не е сложно, и по комунистически е брутално ясно - да бъдат забранени всички частни лотарии, като остане само държавната.

  С други думи Симеонов, като един истински Милко Балев, съветва своя Тодор Живков, как се прави real социкономикс.

Оставете коментар