Понеделник, 21 Януари 2019
Сряда, 30 Май 2018 08:36

Опозиционерът Марешки се надява Борисов да си изкара мандата, подкрепя го по важните теми

Опозиционерът Веселин Марешки заяви, че се надява да има избори след три години. Той отново се заяде с теми, които е ясно, че няма да се случат, но за важните идеи за държавата на ГЕРБ подкрепи Бойко Борисов. Една от тях беше например АЕЦ "Белене". Варненският бизнесмен "оправи" дори авиацията и националната ни сигурност пред Нова ТВ. 

"Изведнъж едни хора казват, че ще изхарчат над 6 милиарда лева за самолети, но обещаваха високи пенсии и полицай във всяко село, за което нямаше пари. Полицай във всяко село ще струва 50 милиона на година“, коментира още Марешки.

„Ако трябва да мине самолет през нашата територия, той ще премине и през нашите съседки, така че не може да има нападение“, допълни лидерът на „Воля“

„Абсолютно излишен лукс, те направиха дезертьорство от българския интерес. Националната ни сигурност не е застрашена. Каракачанов и останалите коакьори ще обясняват, че имат задължения към НАТО“, коментира Марешки.

„Нека се дава пари за народа, а когато останат пари да се купуват скъпи играчки“, коментира популистки зам.-председателят на Народното събрание. 

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 30 Май 2018 08:36
  Борисов стяга редиците на ГЕРБ за изборите и се накара на актива! Цветанов: ГЕРБ е №1 и се стреми само към победи! Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи!

  Управляващата партия провежда Националната предизборна среща в НДК. В нея участват близо 2000 души, народни представители, министри, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства, кметове и общински съветници. Бойко Борисов предупреди първия ешелон на партията: Ако не ви светне червена лампичка, аз ще ви светна синя!

  Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на управляващата партия Цветан Цветанов откри националната предизборна среща на партията в НДК, акцентирайки в словото си повече на местните избори наесен, отколкото на европейските в края на май.

  "Започваме подготовка за европейските избори, но основният акцент е подготовката ни за местните избори. Убеден съм, че европейските избори и победата, която ще постигнем на тях, ще ни дадат тласък за местния вот", каза Цветанов.

  „ГЕРБ е №1 и се стреми само към победи! Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи! За ГЕРБ втори в предизборна надпревара не трябва да чува никого, за ГЕРБ няма второ място. ГЕРБ е единна и силна, защото имаме признат лидер като премиера Бойко Борисов”, заяви убедено Цветанов.

 • Сряда, 30 Май 2018 08:36
  Провал на срещата Помпейо-Борисов в Давос

  На Световния икономически форум няма да присъстват Доналд Тръмп, Тереза Мей и Еманюел Макрон

 • Сряда, 30 Май 2018 08:36
  Колко ще платим за снимка на Борисов с Тръмп?

  Покана за официално посещение на премиера в САЩ е единствената допълнителна „екстра“ от избора на изтребителя F-16 за българските ВВС. Всички останали показатели са в полза на пренебрегнатия „Грипен“

Оставете коментар