Четвъртък, 20 Юни 2019
Сряда, 30 Май 2018 08:36

Опозиционерът Марешки се надява Борисов да си изкара мандата, подкрепя го по важните теми

Опозиционерът Веселин Марешки заяви, че се надява да има избори след три години. Той отново се заяде с теми, които е ясно, че няма да се случат, но за важните идеи за държавата на ГЕРБ подкрепи Бойко Борисов. Една от тях беше например АЕЦ "Белене". Варненският бизнесмен "оправи" дори авиацията и националната ни сигурност пред Нова ТВ. 

"Изведнъж едни хора казват, че ще изхарчат над 6 милиарда лева за самолети, но обещаваха високи пенсии и полицай във всяко село, за което нямаше пари. Полицай във всяко село ще струва 50 милиона на година“, коментира още Марешки.

„Ако трябва да мине самолет през нашата територия, той ще премине и през нашите съседки, така че не може да има нападение“, допълни лидерът на „Воля“

„Абсолютно излишен лукс, те направиха дезертьорство от българския интерес. Националната ни сигурност не е застрашена. Каракачанов и останалите коакьори ще обясняват, че имат задължения към НАТО“, коментира Марешки.

„Нека се дава пари за народа, а когато останат пари да се купуват скъпи играчки“, коментира популистки зам.-председателят на Народното събрание. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар