Понеделник, 21 Януари 2019
Четвъртък, 31 Май 2018 10:53

Атанас Атанасов: Борисов, подавай оставка! Заради теб от запад ни подритват, на изток направо ни наритват!

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов написа гневен коментар във фейсбука си: "Много искам да съм сериозен и възпитан! Затова кратко... Борисов, подавай оставка и си отивай. Защото заради тебе на запад ни подритват, а на изток направо ни наритват!"

Припомняме, че премиерът беше на посещение в Москва и се срещна с премиера Дмитрий Медведев и с президента Владимир Путин. С руския държавен глава българският министър-председател се разбра Турски поток да завива към нашата страна. Срещата беше двучасова, което е извън протокола. Борисов промени плановете си и не остана още във федерацията, както планираше, а си пристигна в България след изтощителните разговори с Владимир Путин. Според някои анализатори, страната ни се опитва да играе на всички фронтове, което може да се окаже руска рулетка. Други смятат, че премиерът води проруска политика, което също е опасно заради членството ни в ЕС. Има и политолози, които се изказват по-умерено и считат, че посещението на Борисов в Кремъл е логично, като председател на Европейския съвет. 

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 31 Май 2018 10:53
  Борисов стяга редиците на ГЕРБ за изборите и се накара на актива! Цветанов: ГЕРБ е №1 и се стреми само към победи! Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи!

  Управляващата партия провежда Националната предизборна среща в НДК. В нея участват близо 2000 души, народни представители, министри, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства, кметове и общински съветници. Бойко Борисов предупреди първия ешелон на партията: Ако не ви светне червена лампичка, аз ще ви светна синя!

  Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на управляващата партия Цветан Цветанов откри националната предизборна среща на партията в НДК, акцентирайки в словото си повече на местните избори наесен, отколкото на европейските в края на май.

  "Започваме подготовка за европейските избори, но основният акцент е подготовката ни за местните избори. Убеден съм, че европейските избори и победата, която ще постигнем на тях, ще ни дадат тласък за местния вот", каза Цветанов.

  „ГЕРБ е №1 и се стреми само към победи! Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи! За ГЕРБ втори в предизборна надпревара не трябва да чува никого, за ГЕРБ няма второ място. ГЕРБ е единна и силна, защото имаме признат лидер като премиера Бойко Борисов”, заяви убедено Цветанов.

 • Четвъртък, 31 Май 2018 10:53
  Провал на срещата Помпейо-Борисов в Давос

  На Световния икономически форум няма да присъстват Доналд Тръмп, Тереза Мей и Еманюел Макрон

 • Четвъртък, 31 Май 2018 10:53
  Колко ще платим за снимка на Борисов с Тръмп?

  Покана за официално посещение на премиера в САЩ е единствената допълнителна „екстра“ от избора на изтребителя F-16 за българските ВВС. Всички останали показатели са в полза на пренебрегнатия „Грипен“

Оставете коментар