Сряда, 20 Юни 2018
Понеделник, 04 Юни 2018 14:42

Гала стана пиарка на Банова и Плевнелиев, д-р Папазова ще изражда бебето

Водещата Гала прекали с рекламата на бившата си колежка Десислава Банова, която се загаджи с Росен Плевнелиев. Момичето на късмета кани през седмица жената до бившия президент, за да я разпитва за бременността ѝ и да клюкарства за връзката им.

Банова не се дърпа особено и с охота разказва колко добре се чувствала, за щастието, за бременността, за нещстните деца и за мисията в живота си. Гала заяви "сензационно", че щяла да предава на живо раждането на детето на Банова и на Плевнелиев. 

Никой не се съмнява в гадателските способности на момичето на късмета от "Супер шоу Невада", които е придобила от срещите си с врачки и гледачки. Не се знае обаче, дали Деси няма да роди вечерта и да се наложи от Нова ТВ да направят извънредно включване, за да прекъснат новините, "Господари на ефира" или Милен Цветков, за да гледаме на живо репортаж на Гала от извънредно важното събитие. Във Фейсбук се появиха майтапи, че дежурната докторка на "На кафе" д-р Папазова най-вероятно ще е изроди бебето, за да продължи водевила, който правят от предаването. 

Васил Василев

 

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 04 Юни 2018 14:42
 • Понеделник, 04 Юни 2018 14:42
  Банова направи рубрика "Плевнелиев", "обслужва" само приятели на бившия президент

  Жената до Росен Плевнелиев - Деси Банова - буквално се превърна в пиарка на приятелите му. В рубриката "Истории на успеха" синоптичката буквално рекламира близки до бившия президент хора. Рубриката на Банова спокойно може да се казва "Плевнелиев".

  Последният ѝ гост беше редактор на сайт, който лично старият държавен глава е награждавал за бутафорната му дейност. Остава въпросът, дали редакторите в сутрешния блок на Нова ТВ си затварят очите, или умишлено се пуска скрита реклама на Росен Плевнелиев. Бившият държавен глава беше "изтеглен" от политическия живот, но все още не е ясно, дали това не е временен ход, за да забравят мандата му избирателите.

  Ако от ГЕРБ искат отново да го "спуснат" в активната политиката, едва ли Деси Банова ще е най-добрата пиарка. В момента медии се занимават с нейната бременност, а бившият президент се хвали че ще има син и не води изгората си по събития, защото е с коремче. Бутафорията е пълна и започна да прилича на кича във Великобритания около бременните съпруги на принцовете. Основните проблеми около тока, Гинка и ЧЕЗ отново са изтикани в ъгъла. 

 • Понеделник, 04 Юни 2018 14:42
  Правят "черно тото" за името на Плевнелиев-младши

  Във фейсбук започнаха импровизирани залози за името на детето, което чакат синоптичката Десислава Банова и бившия президент Росен Плевнелиев. Вчера той обяви, че чакат момченце. В социалната мрежа залагат, че жената до Плевнелиев, с когото споделиха, че били сродни души, е предложила да му направи подарък и да го кръсти Росен. Фенове на хазарта дори признават, че съвсем сериозно са си организирали бас и чакат да ги поканят на прощапулник. 

  Терминът на Банова е през септември. Бившият държавен глава коментира пред журналисти, че не я води по събития, защото вече имала коремче и си личало. Появиха се и шегувити коментари, че самият Плевнелиев износвал бебето като един Арнолд Шварценегер в комедията "Джуниър".

  Сред предложенията, които дават на младата двойка в интернет за име на наследника са Синоптик, Слънце, Вятър и дори Бойко, в чест на медиатора на ЕС. Появиха се дори информации, че Плевнелиев и синоптичката са тръгнали по ходжи, баячки и астролози, за да питат как да кръстят детето и да разберат нещо за бъдещето му.

Оставете коментар