Неделя, 21 Октомври 2018
Понеделник, 04 Юни 2018 14:42

Гала стана пиарка на Банова и Плевнелиев, д-р Папазова ще изражда бебето

Водещата Гала прекали с рекламата на бившата си колежка Десислава Банова, която се загаджи с Росен Плевнелиев. Момичето на късмета кани през седмица жената до бившия президент, за да я разпитва за бременността ѝ и да клюкарства за връзката им.

Банова не се дърпа особено и с охота разказва колко добре се чувствала, за щастието, за бременността, за нещстните деца и за мисията в живота си. Гала заяви "сензационно", че щяла да предава на живо раждането на детето на Банова и на Плевнелиев. 

Никой не се съмнява в гадателските способности на момичето на късмета от "Супер шоу Невада", които е придобила от срещите си с врачки и гледачки. Не се знае обаче, дали Деси няма да роди вечерта и да се наложи от Нова ТВ да направят извънредно включване, за да прекъснат новините, "Господари на ефира" или Милен Цветков, за да гледаме на живо репортаж на Гала от извънредно важното събитие. Във Фейсбук се появиха майтапи, че дежурната докторка на "На кафе" д-р Папазова най-вероятно ще е изроди бебето, за да продължи водевила, който правят от предаването. 

Васил Василев

 

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 04 Юни 2018 14:42
  Русофобското наддаване започна

  Поанта на това русофобско наддаване даде председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, който възкреси идеята за прогонване на руски дипломати заради някакви митични „нови доказателства” по случая „Скрипал”, нищо че темата в ЕС окончателно бе затворена преди половин година…

  Проф. Светлана Шаренкова, Епицентър


  В последните дни все по-очевидно става активизирането на русофобските среди у нас, при това от типичния за тях език на омразата преминаха към истерично кресчендо с елементи на теория на конспирацията.

  Началото бе  дадено от конференция на атлантици под нафталинения надслов: „НАТО – кауза вечна, кауза свята”.

  В „изводите” на събитието фигурират такива бисери като призива за прекратяване на всякакъв диалог с Русия, за пълна цензура на всички руски медии и забрана на неудобните НПО-та, за „тотална дерусификация”, вкл. заличаване на всички руски имена и на имената на „национални предатели” като... световноизвестния поет и антифашист Никола Вапцаров.

  Как да наречем това? 

  Просто – откровен фашизъм, предрешен като евроатлантизъм...

  Същата патология лъха и от думите на проваления бивш президент Росен Плевнелиев, който без никакви доказателства обвини големи български медии в зависимости от Русия. Призна си, че е пробвал да им наложи цензура с помощта на посланика на САЩ.

  Чудесен пример защо сме на незавидното 111-о място по свобода на словото?!

  На същия форум, провел се в иначе по закон деполитизирания Софийски университет, бившият премиер Иван Костов призна факта, че евроатлантическия консенсус сред българите е минало, и заклейми президент, премиер, правителство, парламентарни партии и прокуратура в проруска политика.

  Поанта на това русофобско наддаване даде председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, който възкреси идеята за прогонване на руски дипломати заради някакви митични „нови доказателства” по случая „Скрипал”, нищо че темата в ЕС окончателно бе затворена преди половин година…

  Какво се случва? Поредица случайни съвпадения или целенасочена и инспирирана отвън атака?

  Опит на ястреби на чужда хранилка да покажат активност или опит за изнудване на българските институции да водят определена външна и вътрешна политика?

  Политическа пропаганда или добре платен „изтребителен” лобизъм с марка Ф-16?

  Рестартиране на езика на омразата или организиран саботаж на предстоящите важни разговори за АЕЦ „Белене” и тръбата с руски газ от „Турски поток”? 

  Каквото и да е, институциите ни категорично трябва да отхвърлят подобно извиване на ръцете. И да работят за българския национален интерес, който е ясен – балансирана външна политика в новия многополюсен свят, и наред с членството в ЕС да развиваме традиционните си специални отношения с Русия, както и с променящ се и динамичен Китай.

  Да използваме последния си шанс да бъдем икономически и енергиен мост между Русия и Европа, да работим срещу санкциите, които все повече държави определят като вредни и абсурдни.

  А иначе, колкото по-крайни стават евроатлантическите фанатици, толкова по-ясно се вижда, че русофобията е фатално демодирана, безинтересна и неприемлива за огромното мнозинство от българския народ.

   

 • Понеделник, 04 Юни 2018 14:42
  Плевнелиев разсъждава за F-16, стои зад него „с името си”

  Росен Плевнелиев препоръча на правителството да закупи изтребители F-16 в рамките на процедурата за превъоръжаване на армията.

  "Имам голямото притеснение и съм почти сигурен, че за съжаление предстои България да вземе едно изцяло погрешно решение в областта на самолетите", каза бившият държавен глава пред Bulgaria On Air, визирайки офертата за шведските изтребители "Грипен”.

  "Аз виждам в решението за това дали ще се купи един или друг самолет и геополитика. На източния фланг на НАТО (Румъния, Полша, Гърция, Турция) има само F-16 и няма "Грипен". Ако нещо се случи на изток от България, тя трябва да може да допринесе за своята и за колективната сигурност", посочи бившият държавен глава.

  По думите му има държави и с "Грипен", но те не са на източния фланг, а в Централна Европа. Друг бил въпросът какви са техните коментари относно това доколко са доволни от тези изтребители. 

  "Ако се закупи F-16, ние влизаме в клуба на тези, които ще имат способности заедно със своите съседи да бъдат максимално ефективни, ако нещо се случи. F-16 е машина, на която можете да закачите и възможно най-съвременното оборудване", уточни Росен Плевнелиев. 

  Според него американският модел е по-добър избор от геополитическа гледна точка, от гледна точка на способности и самочувствие на нашата армия.

  "...Заставам с името си зад това. Но очаквам, за съжаление, да бъде взето друго решение. Очаквам страната ни да закупи една "бутикова система" като "Грипен", която дългосрочно няма да свърши работата, която се очаква от нея", добави Росен Плевнелиев. 

  Напомняме, че в началото на месеца в Министерството на отбраната постъпиха офертите на потенциалните държави доставчици – на САЩ с нови самолети "F-16" и "F-18", на Швеция с нови "Грипен" и на Италия с "Юрофайтър". За сделката държавата е заделила 1.8 млрд. лева. 

 • Понеделник, 04 Юни 2018 14:42
  Нора Нова се оказа с „пренабити номера“! Не била Нова, а била Стара!

  Цяла сутрин „Гала и компания“ обсъждаха най-животрептящата тема за цяла България - на колко години е Нора Нова? – Ами, питайте Лили Иванова бе!

Оставете коментар