Събота, 22 Септември 2018
Вторник, 19 Юни 2018 08:52

Зам.-министърката със златното пътуване до САЩ: Бях на конференция, не е важно колко пари са похарчени, а че съм била в Ню Йорк

Социалната зам.-министърка Росица Димитрова обясни важността на луксозното си пътуване до Ню Йорк, което втрещи майките на деца с увреждания, както и цялата държава. Чиновничката пръсна 16 000 лв. за престоя си в САЩ за Конференцията на страните по Конвенцията за правата на хората с увреждания в централата на ООН. За зам.-министърката е напълно нормално да се профукат толкова пари.

България била председател на събитието и Димитрова дори се гордеела, че е пътувала. Антон Хекимян я попита резонно защо, след като е знаела много преди това за събитието, не си е купила предварително по-евтини билети и защо е ползвала всички екстри. Заместничката на Бисер Петков не можа да отговори и заяви, че няма представа как се е случило така, че да пътува в последния момент. Тя подмина въпроса за това, дали ще провери на кого е вината за разхищението на фона на протестиращите родители на деца с увреждания. Димитрова обаче констатира: "Това няма значение! Важното е, че успях да отида в Ню Йорк и да присъствам на Конференцията". 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар