Петък, 17 Август 2018
Вторник, 31 Юли 2018 08:29

Каракачанов: Направих си тест за наркотици, ще съдя Марешки за глупостите му по мой адрес

Скъсваше ми телефона след изборите, защото искаше да става министър

Красимир Каракачанов отговори на твърденията на Веселин Марешки, който намекна в интервю, че вицепремиерът взима наркотици. "Това момче прекали. Има една институция "български съд", където ще се видим с него. Направил съм си тест за употреба на на наркотици и ще съдя Веселин Марешки за лъжите му. На този въпросния господин не си заслужава да му се споменава името. Когато се занимаваш с прасета, не може да не се окаляш. Марешки да си доживее последното лято. Ще го съдя, че ме нарича измамник и че съм искал да открадна 4 млрд. лв", заяви пред БТВ Каракачанов.

"Не го пускат на село, а пита за попската къща. След изборите ми скъса телефона от обаждания. Искаше да правим широка коалиция и да става министър. Искаше да е президент, да е премиер... Явно иска да управлява и да е началник. Той е патеричка. Когато не гласуваме закон, който предлага ГЕРБ, Марешки веднага се намесва и помага. Марешки знае, че няма повече да вземе и един процент за субсидия и се чуди как да се намъкне в управлението.

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 31 Юли 2018 08:29
  Джамбазки се намеси в морския купон на Сидеров и на Симеонов, праща ги да се охладят и да дишат повече йодни пари

  "Действително имаме колеги, които проверяват салфетките, тоалетната хартия и сапуна в заведенията, докато ние се занимаваме с конфликта с Македония. Време е и се надявам Волен Сидеров и Валери Симеонов да вземат в края на месеца да си починат, да охладят страстите, да седнат и да подишат йодни пари по морето, докато са там. Неведнъж сме давали пример с Кубратовия сноп и че заедно печелим избори. Познавам добрите страни на Волен Сидеров и на Валери Симеонов, както и техните недостатъци. Всеки ги има, както вероятно се виждат и моите, но тези противоречия трябва да престанат. Във ВМРО коментираме взаимоотношенията с Македония, но не сме говорили с останалите си партньори от коалицията по този въпрос".

  Това заяви пред Канал 3 евродепутатът Ангел Джамбазки и дори се пошегува със Сидеров и Симеонов, като ги прати в отпуска. Според него те са доказали на собствениците по морето, че най-нракя има представители на властта, но вече е време да спрат с контраакциите си и да се концентрират върху по-важните теми, които засягат държавата и правителството. 

 • Вторник, 31 Юли 2018 08:29
  Министерството на Каракачанов призна: Сбъркали сме обществената поръчка за хеликоптерите

  След публикуването на решението и обявлението за обществената поръчка е установено допуснато техническо несъответствие в обявлението. Така Министерството на отбраната определи допуснатата грешка в обявлението по Закона за обществените поръчки.

  От ведомството уточняват: В раздел II "Обект на поръчката", параграф II.2.1 "Общо количество или обем" е записано, че ще бъдат ремонтирани 4 (четири) броя вертолети Ми-17. Коректният брой е 2 (два) броя вертолети Ми-17. Констатираното несъответствие ще бъде коригирано чрез "Решение за одобряване на обявление за изменение или допълнителна информация" в срока, съгласно чл. 100, ал. 3 от Закона за обществените поръчки.

  За позиция 2 - "Възстановяване на летателната годност на вертолети Ми-24 - рамково споразумение" представената техническа спецификация към процедурата включва възстановяване летателната годност на 6 (шест) броя вертолети Ми-24, но необходимостта на Военновъздушните сили (ВВС) към момента е за ремонт на 4 (четири) броя вертолети Ми-24 и обявената поръчка включва ремонта само на 4 (четири) броя Ми-24.

  За допуснатото техническо несъответствие ще бъде потърсена отговорност, уверяват от МО.

 • Вторник, 31 Юли 2018 08:29
  Методи Андреев пред BIG5: Путин показа къде е мястото на Борисов, който само в ЕС на пияния Юнкер може да е голям международник и велик политик

  Руският президент посрещна Бойко Борисов не като председател на ЕС, а като портиер, както самият български премиер се държа в Москва. ГЕРБ е основният наемник на олигархията, а Волен Сидеров и Красимир Каракачанов са маши в ръцете на коалиционните си партньори. Поправката „Домусчиев“ категорично е минала със съгласието на премиера. Подобни важни решения не могат да се вземат без одобрението на вожда. В България няма как да има нов проект, който да не е съгласуван с олигарсите, които държат медиите, каза пред BIG5 бившият депутат Методи Андреев. 

Оставете коментар