Вторник, 19 Ноември 2019
Четвъртък, 02 Август 2018 11:48

Управляващите могат да правят каквото си искат, дори и с децата си

Карикатуристът Христо Комарницки припомни трагедията отпреди половин година, когато на писта в Боровец загина 4-годишният син на Ивайло Московски. Детето почина след нелепа катастрофа с шейна, управлявана от баща му. И до днес обаче не е ясно какви са причините за инцидента.

"Преди шест месеца, на втори февруари, при неизяснени обстоятелства загина невръстно дете. Все още компетентните органи не са провели разследване на инцидента. Не вярвам изобщо да го направят някога. Най-вероятно ще оставят преписката да отлежи, докато всички я забравят. Ако това беше детето на някой от вас, щяхте да протестирате срещу липсата на правосъдие. Обаче то е дете на управляващ министър. В България управляващите са над законите, те могат да правят без последствия каквото си поискат, дори с децата си", написа във фейсбука си Христо Комарницки.

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 02 Август 2018 11:48
  Медицинска сестра към дете в ясла: "Мръсницо, животно мръсно!"

  Oбиди и нacилиe в яcлeнa групa нa дeтcкa грaдинa. Рoдитeли oт Coфия зaпиcaхa тaйнo кaк минaвa дeнят нa дeтeтo им в дeтcкaтa яcлa

 • Четвъртък, 02 Август 2018 11:48
  Ицо Хазарта към Комарницки и Хаджигенов: Отношението на хора като вас към ваш съмишленик е причина за резултата, на който ще имаме възможността да се порадваме в неделя вечер

  Певецът Христо Петров (Ицо Хазарта) отговори на обиди и нападки в социалните мрежи. Повод за словесната атака от страна на Комарницки стана плакат, според който Хазарта е част от програмата на закриването на предизборната кампания на една от партиите, която не е партията, на която симпатизира Комарницки.

 • Четвъртък, 02 Август 2018 11:48
  България и още 5 държави настояват за преразглеждане на пакета "Мобилност". Искането е разпратено на всички институции, които имат отношение по въпроса

  Премиерите на България, Литва, Латвия, Полша, Унгария и Румъния са изпратили писмо до европейските институции, в което настояват за преразглеждането на пакета „Мобилност“, съобщи министър-председателят Бойко Борисов.

  Мотивът за искането за преразглеждането е замърсяването на околната среда при връщането на камионите в страната – отправна точка на всеки 4 седмици, обясни в Брюксел премиерът, който е там за заседанието на лидерите на страните членки на ЕС.

  „И като връщаме камионите към периферните държави, трябва да питаме дали замърсяват въздуха. А и това е ново разделение, това е един доста съществен бизнес за всичките държави от периферията, така че го подписахме и го изпратихме с цел преразглеждане“, каза Бойко Борисов.

  „Толкова много кръпки му се сложиха, че вече загуби първоначалния си смисъл“, коментира Борисов пред медиите.

  В писмото, инициирано от шестте европейски държави, се посочва, че е необходима задълбочена дискусия, която взима предвид националните специфики на всички държави членки, включително на тези, които се намират на външните граници на ЕС.

Оставете коментар