Петък, 16 Ноември 2018
Сряда, 05 Септември 2018 08:16

Сидеров изплю камъчето: Основният проблем с акциите на Симеонов е, че аз губя доверие!

Акциите за шума не пречели на Волен Сидеров заради това, че Валери Симеонов скапвал туризма, а че му пада рейтингът

 "Откакто съм в политиката, не нападам, а изнасям уроци. Който не ги разбере, получава двойки". Това заяви пред БНТ1 Волен Сидеров.

"Не сме във властта да затваряме заведения. Властта е голяма въртележка и изпива енергията. Всеки ден работим, срещаме се с хора... В един момент има опасност да изпаднеш в дребнотемие. Искането на оставките е удар с линийката, за да се усетим, че сме в час. Проблемите са, че се разконцентрирахме и може да загубим доверие. Аз ще загубя най-много. От трети като "Обединени патриоти", може да отидем по-назад", каза още лидерът на "Атака", който подчерта, че е направил партина за ВМРО и НФСБ. Той отново нападна "Дънди прешъс" и добива на злато. "Важно е кой ще каже, дали говоря популистки. По улицата ме срещат хора и ми стискат ръката. Аз каквото съм постигнал в политиката, някои и за два века не могат да го направят", допълни Сидеров и призна, че последно е "малко самодоволно".

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 05 Септември 2018 08:16
  Оставката като фарс

  На мен от самото начало на сагата с Валери Симеонов ми е все тая ще подаде ли оставка тоя или не. И с оставката му, и без оставката му, едва ли нещо ще се промени към по-добро.

  Валери е подобен с останалите управници. Нали помните понятието „подобни триъгълници” от геометрията за 7-ми клас? Може и да е за 8-ми. Това няма значение.
  Валери ще се върне в събранието като депутат и ще продължи да е подобно вреден в качеството си на депутат, което е подобно на министър и вицепремиер.

  И няма никакво значение как изглежда и колко струва сделката за вицепремиерската му оставка между него и премиера. Никога няма да узнаем цената.
  Всички радости и щастия, предизвикани от тая предизвестена оставка, са напразни и безсмислени.

  Вицепремиерът Симеонов е мъртъв!

  Да живее депутатът и шеф на партия Валери!

  Със Симеонов, или без Симеонов, Борисов остава и си е същият.

  Любомир Кольовски, фейсбук

 • Сряда, 05 Септември 2018 08:16
  Хоро на Орлов мост след оставката на Валери Симеонов

  „Щастливи сме! Доказахме, че обществото може да се справи”, коментираха майките от инициативата „Системата ни убива”.

  Майките на деца с увреждания ликуват, след като вицепремиерът Валери Симеонов обяви, че подава оставка. И днес, по станала вече традиция, майките излязоха на шествие в центъра на София. 

  Скандиранията им „оставка” обаче бяха сменени с радостни викове, след като разбраха новината. В пристъп на радост те се хванаха на хоро на Орлов мост. 
  „Щастливи сме! Показахме, че когато има гражданско общество и има постоянство, нещата могат да се случат. Доказахме, че обществото може да се справи”, коментира една от майките от инициативата „Системата ни убива”. 

  Майките се заканиха, че ще продължат с протестите, докато парламентът не гласува окончателно оставката на Симеонов. 

  Протестите срещу оттеглилия се вицепремиер продължиха 26 дни подред.

 • Сряда, 05 Септември 2018 08:16
  Валери Симеонов подаде оставка! Не искал да тежи на кабинета. Борисов я прие

  След близо месец протести на майките на деца с увреждания, вицепремиерът реши да се оттегли от поста си.

  В 19.55 часа Валери Симеонов лично съобщи пред медиите в Министерски съвет, че депозира оставката си: "Решението за оставката е лично - става въпрос за медийна кампания, която удря върху авторитета на правителството", заяви вицепремиерът. 

  По думите му тази кампания удря върху авторитета на правителството и се превръща в пречка за нормалното функциониране на управлението. "Не става въпрос за моята личност, не става въпрос за партията, на която съм ръководител, а за управлението на България“, каза още той по време на извънредния брифинг.

  „Благодаря за вниманието от ваша страна. Повиках ви, за да обявя пред вас моето лично решение да подам оставка в качеството си на вицепремиер на Република България в коалиционното управление на ГЕРБ и „Обединени патриоти“, допълни той. 

Оставете коментар