Събота, 19 Януари 2019
Сряда, 05 Септември 2018 08:16

Сидеров изплю камъчето: Основният проблем с акциите на Симеонов е, че аз губя доверие!

Акциите за шума не пречели на Волен Сидеров заради това, че Валери Симеонов скапвал туризма, а че му пада рейтингът

 "Откакто съм в политиката, не нападам, а изнасям уроци. Който не ги разбере, получава двойки". Това заяви пред БНТ1 Волен Сидеров.

"Не сме във властта да затваряме заведения. Властта е голяма въртележка и изпива енергията. Всеки ден работим, срещаме се с хора... В един момент има опасност да изпаднеш в дребнотемие. Искането на оставките е удар с линийката, за да се усетим, че сме в час. Проблемите са, че се разконцентрирахме и може да загубим доверие. Аз ще загубя най-много. От трети като "Обединени патриоти", може да отидем по-назад", каза още лидерът на "Атака", който подчерта, че е направил партина за ВМРО и НФСБ. Той отново нападна "Дънди прешъс" и добива на злато. "Важно е кой ще каже, дали говоря популистки. По улицата ме срещат хора и ми стискат ръката. Аз каквото съм постигнал в политиката, някои и за два века не могат да го направят", допълни Сидеров и призна, че последно е "малко самодоволно".

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 05 Септември 2018 08:16
  Бареков с ключови срещи на високо ниво в Страсбург за коалицията „Обединени консерватори”

  Коалицията на българските консерватори ще бъде обявена през февруари, а целта - поне втора политическа сила на европейските избори

 • Сряда, 05 Септември 2018 08:16
  Управляващото мнозинство се разпадна заради F-16. НФСБ се обяви против

  Правителството иска от парламента да подпише празен чек в сделката за изтребителите, заяви от парламентарната трибуна секретарят на ПГ на "БСП за България" Кристиан Вигенин.

  Депутатите гласуват днес предложението на кабинета за започване на преговори със САЩ за придобиване на 8 нови изтребителя F-16 без съобразяване с предварителната финансова рамка от 1 милиард и 800 милиона лева.

  Докладът за закупуване на Ф-16 влиза в пленарната зала след като вчера две парламентарни комисии - по отбрана и по бюджет и финанси, подкрепиха започването на преговори със САЩ.

  „Тези дебати са срамни и позорни. Ако Димитър Списаревски беше свидетел, щеше да се обърне в гроба“, заяви председателят на парламентарната група на НФСБ Валери Симеонов в пленарна зала по време на дебатите за даване на мандат на правителството за старт на преговори със САЩ за купуване на F-16.

  НФСБ категорично ще гласуваме против решението, то по никакъв начин няма да обезпечи суверенитета на българското въздушно пространство. Това каза народният представител от ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на НФСБ Валери Симеонов по време на дебатите по решението за преговори със САЩ за закупуване на самолети F-16.

 • Сряда, 05 Септември 2018 08:16
  Сидеров: ЕС трябва да започне да гледа своя интерес, а не останалия свят

  Мустафа Карадайъ определи отминалата година като изпълнена със скандали и пропуснато време

Оставете коментар