Сряда, 19 Септември 2018
Понеделник, 10 Септември 2018 09:34

Поведението на БНТ спрямо президента е скандално!

Вижте какво написа журналистката Галя Горанова във фейсбук. Публикуваме думите й бе редакторска намеса:

В медийните среди се знае, че Боко звъни по редакциите и заплашва всеки, който публикува нещо добро за президента или екипа му, но това днес надхвърли всякакви граници. То представлява отявлено фалшифициране на действителността.

Някакъв Оруел по селски!:

Президентът присъства на откриването на Световното първенство по волейбол във Варна, а БНТ дори не сметна за необходимо да го покаже! Нито един кадър! Все едно не съществува! Дори не споменаха, че е в залата. Излъчиха само хвалебствията на Красен Кралев към Боко! Това е повече от скандално! А след лошия звук, с който БНТ умишлено излъчи обръщението на Радев преди дни - и тенденциозно.

Галя Горанова, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 10 Септември 2018 09:34
  Румен Радев даде зелена светлина на правителството, "разжалва" Младен Маринов

  Президентът Румен Радев е подписал указа за освобождаване на Младен Маринов от поста Главен секретар на МВР, съобщиха от президентската институция за БТВ.

 • Понеделник, 10 Септември 2018 09:34
  Тайнствена българска енергийна делегация посети през уикенда Виена

  Хора от екипа на Теменужка Петкова са на път да предизвикат поредния скандал в държавата. Десет българи са отседнали в един от най-скъпите хотели в Европа. Зам.-министърът на енергетиката Красимир Първанов и екипът му не казват защо са били на тузарска командировка.

 • Понеделник, 10 Септември 2018 09:34
  Главният секретар на Румен Радев: Любо Ганев е висок, но е малък човек, не може да превъзхожда с нищо президента!

  "Премиерът се оглежда и казва: "Виж каква хубава зала. Президентът хареса ли я." (Румен Радев присъства на мача на откриването при 3:0 срещу Финландия). Ганев отвръща: "Не знам, не му дадохме думата да каже. Няма смисъл да коментираме премиера Борисов, а Ганев..... "човек" без чест и достойнство. Той не дал думата на президента! А кой си ти бе аланкоолу? С какво превъзхождаш президента та да му даваш думата - с пост, с интелект, с достойнство? С какво? И това е вицепрезидент на федерация. Ганев може и да е бил голям волейболист, но в същото време си остава "малък" човек, дребна душица! Срам!". 

  Това написа във фейсбука си главният секретар на президента Румен Радев - Димитър Стоянов. Иво Христов, който е началник на кабинета на "Дондуков 2" коментира в социалната мрежа случая със скандала, който се получи около Световното първенство по волейбол. "Нали знаете, че в театъра царя го играят придворните? Епизод от лето 29-то на българската "демокрация": "Премиерът се оглежда и казва: "Виж каква хубава зала. Президентът хареса ли я." (Румен Радев присъства на мача на откриването при 3:0 срещу Финландия). Ганев отвръща: "Не знам, не му дадохме думата да каже." "P.S. Двуметровият Ганев някога беше нападател, но изглежда истинското му призвание е плонжа. Когато иде реч за достойнство, размерът няма значение".

Оставете коментар