Събота, 20 Юли 2019
Вторник, 11 Септември 2018 08:31

Вместо да се правят на маймуни, не може ли родните VIP-персони просто да казват от колко пари имат нужда?

"Имам конструктивно предложение. Вместо да се правят на маймуни, не може ли родните VIP-персони просто да казват от колко пари имат нужда? Ние ще ги събираме благотворително, и ще ги превеждаме по сметките им". 

Това написа в профила си във фейсбук карикатуристът Христо Комарницки. Той коментира поредния сезон на ВИП-Брадър, който започна. Новите участници в къщата отново предизвикаха противоречиви коментари в социалната мрежа, а сред основните въпроси действително е какви са парите, които прибират, за да рискуват да изложат личния си живот пред камерите.

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 11 Септември 2018 08:31
  Не научихме как умря детето на Московски. Нима очаквате правосъдие за инцидента край Своге?

  Карикатуристът Христо Комарницки повдигна в социалната мрежа отново въпроса за инцидента, при който загина детето на Ивайло Московски. Припомняме ви, че преди 7 месеца министърът в оставка качи сина си на шейна в Боровец и се блъснаха на пистата. До ден днешен обаче няма изнесени данни от разследващите какво точно е станало и какви са причините за смъртта на детето.

  "Изминаха седем месеца откакто детето на все още министъра Московски загина в транспортен инцидент при неизяснени обстоятелства. Обществото така и не научи какво точно се случи. Отговорните служби мълчат. И вие наивно очаквате обещаното правосъдие и справедливост за инцидента от преди седмица?...", коментира във фейсбука си Комарницки. 

 • Вторник, 11 Септември 2018 08:31
  Симпатизантите на Борисов и ГЕРБ са с интелектуална недостатъчност

  В началото проявявах разбиране към симпатизантите на Борисов и ГЕРБ. Хора, настроени срещу омразното статукво и традиционните партии, търсещи отчаяно промяна в подкрепа на един популист, който постепенно изгради свое Статукво, също толкова грозно и отвратително като предишното, ако не и повече.

  Сега мисля, че са с интелектуална недостатъчност, меко казано.

  Христо Комарницки, фейсбук

 • Вторник, 11 Септември 2018 08:31
  Управляващите могат да правят каквото си искат, дори и с децата си

  Карикатуристът Христо Комарницки припомни трагедията отпреди половин година, когато на писта в Боровец загина 4-годишният син на Ивайло Московски. Детето почина след нелепа катастрофа с шейна, управлявана от баща му. И до днес обаче не е ясно какви са причините за инцидента.

  "Преди шест месеца, на втори февруари, при неизяснени обстоятелства загина невръстно дете. Все още компетентните органи не са провели разследване на инцидента. Не вярвам изобщо да го направят някога. Най-вероятно ще оставят преписката да отлежи, докато всички я забравят. Ако това беше детето на някой от вас, щяхте да протестирате срещу липсата на правосъдие. Обаче то е дете на управляващ министър. В България управляващите са над законите, те могат да правят без последствия каквото си поискат, дори с децата си", написа във фейсбука си Христо Комарницки.

Оставете коментар