Сряда, 26 Юни 2019
Четвъртък, 04 Октомври 2018 18:06

Властта е в ръцете на обигран брокер на имоти, а законотворчеството в ръцете на полуграмотни

Току-що Цветанов в "Лице в лице" заяви, че осигуряване на средствата за хората с увреждания и евентуална дестабилизация (разбирай той да не е във властта) ще намали драстично размера на инвестициите в България.

Водещата обаче угодно забрави му напомни, че само за последната година чуждестранните инвестиции са намалели в пъти! В ПЪТИ! И то при тази неимоверна стабилност, която той с полицейщина осигурява!

Жал ми е за този народ, за тази държава, в която властта е в ръцете на обигран брокер на имоти, а законотворчеството в ръцете на полуграмотни, назначени по партийна линия депутати - недоразумения.

P.S. Ако случайно някой се разпознае в последното изречение, не се извинявам!!! А заради смъртта, която тези хора сеят, явно са прави онези, които не искат повече мирни протести!

Росица Кирова, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 04 Октомври 2018 18:06
  Борисов за сделката с ЧЕЗ: Не знам кой стои зад Еврохолд. Питайте Цветанов! Той вече не е от ГЕРБ

  Не знам кой стои зад Еврохолд. Питайте Цветанов! Той вече не е от ГЕРБ. Колкото БСП могат да питат за Жан Виденов,  или ДПС за Местан, толкова и нас за Цветанов.

  Това заяви премиерът Бойко Борисов след Коалиционния съвет и уточни, че дружеството, което иска да купи ЧЕЗ, ще има проверки на КЕВР, КЗК и КФН.

  ГЕРБ продължава да стои зад позицията за 1 лев субсидия за партиите, подчерта премиерът. И допълни: Коалицията реши да не се променят данъчните закони в рамките на мандата, защото влизат в противоречие с коалиционните споразумения.

 • Четвъртък, 04 Октомври 2018 18:06
  Цветанов се завръща на бяло магаре като скрит купувач на ЧЕЗ

  Николай Бареков коментира в социалната мрежа връзката на Цветан Цветанов с купуването на ЧЕЗ

 • Четвъртък, 04 Октомври 2018 18:06
  Бойко Борисов в Брюксел: Цветанов ми беше семейството и сега ми липсва

  Цветанов ми беше семейството, всеки ден по пет пъти, по всяка една тема. И просто сега ми липсва. Това призна премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел, където пристигна за участие в заседанието на Европейския съвет

Оставете коментар