Петък, 15 Ноември 2019
Сряда, 10 Октомври 2018 19:14

Когато и да затворят посолствата, които се произнесоха за бруталното престъпление, все ще е късно

Едно брутално престъпление направи България център на вниманието на европейските и световни институции, но не с друго, а с опитите за грозна политическа спекулация на несъстоятелни общественици и политици.

Подобни прояви водят до насаждането на отвращение към обединена Европа и нейните институции. По темата с това брутално престъпление, тази човешка трагедия, се произнесоха и някой посолства на чужди държави в България.

Мнението ми е, че когато и да бъдат затворени те, все ще сме закъснели.

Напред с майка България!

Румен Петков, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 10 Октомври 2018 19:14
  Корнелия Нинова до европейските посланици: Репресиите срещу поддръжниците на БСП не спряха и след изборите

  Моля Ви за подкрепа в мисията ни да превърнем България в свободна и демократична държава, където основните принципи като свобода на волята, честните избори и върховенството на закона са норма,, призовава лидерът на БСП.

 • Сряда, 10 Октомври 2018 19:14
  „Цеките“ – подозрение за участие в убийство, бомби и заплахи, „лични хора“ от службите на заплата в Efbet

  Единици са журналистите склонни да пишат и да проведат свое журналистическо разследване на тема, кои реално са Стефан Найденов – Цеката и синовете му Боян и Цветомир Найденови, както и да разгледат в детайли въпроса, какво всъщност се крие зад дейността на компанията им Efbet?

  Истината е плашеща, а както пише в своя доклад офицерът вербувал Стефан Найденов за агент на 6-то управление на ДС – „Найденов е алчен, с добра памет, умее да води провокативни беседи и има среда от лица, представляващи оперативен интерес по линия на ДС. Кръстев допълва, че Найденов е безскрупулен, отмъстителен и изключително недоверчив“. Накратко, Цеката е опасен и зъл тип. Такива са и синовете му.

  Пострадали от действията на семейство Найденови през годините твърдят, че тримата са съсипали много съдби и са пратили в дълбоко забвение всички, които по някакъв начин съм им пречели във времето.

 • Сряда, 10 Октомври 2018 19:14
  Румен Петков: Борисов спря еднолично продажбата на ЧЕЗ

  Бойко Борисов е човекът, който спря сделката за закупуването на ЧЕЗ. Не мисля, че някой има съмнения че тя бе замразена след решение, взето от съответния държавен орган, в случая Комисията за защита на конкуренцията. Това се казва в позиция на председателя на АБВ Румен Петков.

Оставете коментар