Понеделник, 21 Януари 2019
Събота, 03 Ноември 2018 11:51

Симеонов и Каракачанов - с единия крак в прокуратурата, с другия в затвора

ДПС им дърпа брутално конците на двете вицета пишман Патреоти

По-слабо управление не сме имали от годините на премиерите Ф. Д. и покойния Любен Беров. И тогава всичко зависеше пред и задкулисно от ДПС, и сега също. Всъщност, никога влиянието на ДПС не е било толкова решаващо.

Двете вицета пишман Патреоти Симеонов и Каракачанов с единия крак са в прокуратурата, с другия са в затвора.

Кворумът в парламента изцяло зависи от ДПС, а те влизат, само когато ГЕРБ трябва да гласуват законите на ДПС, както стана вчера със закона “Пеевски”.

Днес ДПС въобще не влезе в залата и кворум нямаше. Пълен блокаж на ГЕРБ и тотално безсилие, което скоро трябва да бъде прекратено.

Агонията на ПатрЕотите завърши с политическата и моралната им смърт.

Всъщност ДПС формално отлага края, за да може да дърпа още по-брутално конците на марионетките си Симеонов и Каракачанов.

Остана ли някой наивник в България да мисли обратното на това?

Николай Бареков, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 03 Ноември 2018 11:51
  Бареков с ключови срещи на високо ниво в Страсбург за коалицията „Обединени консерватори”

  Коалицията на българските консерватори ще бъде обявена през февруари, а целта - поне втора политическа сила на европейските избори

 • Събота, 03 Ноември 2018 11:51
 • Събота, 03 Ноември 2018 11:51
  Управляващото мнозинство се разпадна заради F-16. НФСБ се обяви против

  Правителството иска от парламента да подпише празен чек в сделката за изтребителите, заяви от парламентарната трибуна секретарят на ПГ на "БСП за България" Кристиан Вигенин.

  Депутатите гласуват днес предложението на кабинета за започване на преговори със САЩ за придобиване на 8 нови изтребителя F-16 без съобразяване с предварителната финансова рамка от 1 милиард и 800 милиона лева.

  Докладът за закупуване на Ф-16 влиза в пленарната зала след като вчера две парламентарни комисии - по отбрана и по бюджет и финанси, подкрепиха започването на преговори със САЩ.

  „Тези дебати са срамни и позорни. Ако Димитър Списаревски беше свидетел, щеше да се обърне в гроба“, заяви председателят на парламентарната група на НФСБ Валери Симеонов в пленарна зала по време на дебатите за даване на мандат на правителството за старт на преговори със САЩ за купуване на F-16.

  НФСБ категорично ще гласуваме против решението, то по никакъв начин няма да обезпечи суверенитета на българското въздушно пространство. Това каза народният представител от ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на НФСБ Валери Симеонов по време на дебатите по решението за преговори със САЩ за закупуване на самолети F-16.

Оставете коментар