Понеделник, 21 Януари 2019
Неделя, 04 Ноември 2018 09:05

Кирил Добрев: Заклел съм се да браня две неща докрай – името на баща ми и Партията! А Станилов?

В деня за почит към починалите ни близки синът на Николай Добрев – Кирил Добрев, отново с болка защити името на покойния си баща от нападки и хули – тези на атакиста Станислав Станилов, който в слово от трибуната на НС нарече БСП “корпоративна партия”, а Кирил Добрев - “сина на предателя Кольо Добрев”.

Ето какво написа в отговор Кирил Добрев във фейсбук профила си:

С голяма изненада и огромно огорчение чух изказването на народния представител от “Атака” проф. Станислав Станилов от трибуната на НС. В него той нарече БСП “корпоративна партия”, а мен - “сина на предателя Кольо Добрев”...

Предпочетох да не правя коментар на момента...

Днес обаче е Мъжка – Архангелова задушница, та запалих една свещичка....

За съжаление, при такива изказвания хора като Станилов имат само едно предимство – това, че са живи и че другите, които са там горе, нито могат да отговорят, нито могат да се защитят.

Делата обаче са тук долу и не са забравени.

Аз въобще не съм важен, но има две неща, които съм се заклел, че ще браня докрай. Първото е името на моя баща и второто е Партията, на която той даде живота си. 

Разбира се, че за Станилов е много по-удобно да критикува БСП, вместо да отговаря за “Атака” – в първия случай хвърля камъни, а във втория – си посипва главата с тях.

Та какво стана с обещанията на Станилов и компания за 1000 лв. минимална заплата и 500 лв. пенсия?

А обещанията за прекратяване на концесии? Естествено Нищо.

Ето затова му е по-угодно да говори “Виденовата зима” или за “корпоративна левица” и нито дума за “златния” им пръст, за слънчевите плажове на Варадеро, за приключенията с авиокомпания Луфтханза...

Що се отнася до Николай Добрев, минаха почти 20 години от смъртта му. Пожелавам на Станилов неговото семейство да усеща същата гордост от него, каквато изпитвам аз и близките ми от делото на баща ми.

И нека не забравяме, че “живите затварят очите на мъртвите, а мъртвите отварят очите на живите”...

Снимка на Кирил Добрев.

източник: Кирил Добрев, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар