Вторник, 23 Април 2019
Неделя, 04 Ноември 2018 09:05

Кирил Добрев: Заклел съм се да браня две неща докрай – името на баща ми и Партията! А Станилов?

В деня за почит към починалите ни близки синът на Николай Добрев – Кирил Добрев, отново с болка защити името на покойния си баща от нападки и хули – тези на атакиста Станислав Станилов, който в слово от трибуната на НС нарече БСП “корпоративна партия”, а Кирил Добрев - “сина на предателя Кольо Добрев”.

Ето какво написа в отговор Кирил Добрев във фейсбук профила си:

С голяма изненада и огромно огорчение чух изказването на народния представител от “Атака” проф. Станислав Станилов от трибуната на НС. В него той нарече БСП “корпоративна партия”, а мен - “сина на предателя Кольо Добрев”...

Предпочетох да не правя коментар на момента...

Днес обаче е Мъжка – Архангелова задушница, та запалих една свещичка....

За съжаление, при такива изказвания хора като Станилов имат само едно предимство – това, че са живи и че другите, които са там горе, нито могат да отговорят, нито могат да се защитят.

Делата обаче са тук долу и не са забравени.

Аз въобще не съм важен, но има две неща, които съм се заклел, че ще браня докрай. Първото е името на моя баща и второто е Партията, на която той даде живота си. 

Разбира се, че за Станилов е много по-удобно да критикува БСП, вместо да отговаря за “Атака” – в първия случай хвърля камъни, а във втория – си посипва главата с тях.

Та какво стана с обещанията на Станилов и компания за 1000 лв. минимална заплата и 500 лв. пенсия?

А обещанията за прекратяване на концесии? Естествено Нищо.

Ето затова му е по-угодно да говори “Виденовата зима” или за “корпоративна левица” и нито дума за “златния” им пръст, за слънчевите плажове на Варадеро, за приключенията с авиокомпания Луфтханза...

Що се отнася до Николай Добрев, минаха почти 20 години от смъртта му. Пожелавам на Станилов неговото семейство да усеща същата гордост от него, каквато изпитвам аз и близките ми от делото на баща ми.

И нека не забравяме, че “живите затварят очите на мъртвите, а мъртвите отварят очите на живите”...

Снимка на Кирил Добрев.

източник: Кирил Добрев, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 04 Ноември 2018 09:05
  Елена Йончева: Има надежда за България, има и алтернатива и това сме ние

  Европейските избори са вот на недоверие срещу ГЕРБ, заяви водачът на еврлистата на БСП

 • Неделя, 04 Ноември 2018 09:05
  Йончева дава на спецпрокуратурата оригинален запис на “Ало, Банов”

  "Ние предоставяме на специализираната прокуратура запис, това е оригиналният запис, направен е на 21.03.2016. Смятам, че този път специализираната прокуратура няма да може да се измъкне от разследване по аферата "Ало, Банов."

  Това каза водачът на листата за евроизборите на БСП Елена Йончева, на специална пресконференция от централата на партията. 

  "От документите по безспорен начин се установяват думите от записа", добави депутатът юрист Пенчо Минков.

  „Проверих записа, направен е на 21.03.2016 г. и неговата продължителност и съдържание отговарят напълно на копието на електронния запис, който предоставихме на специализираната прокуратура. Смятаме, че този път спецпрокуратурата няма да се измъкне от разследване", заяви на пресконференцията Йончева. 

  БСП обжалват постановлението, с което спецпрокуратурата отказа да образува досъдебно производство по сигналите срещу министъра на културата Боил Банов за строежа на Ларгото. 

 • Неделя, 04 Ноември 2018 09:05
  Иво Христов: Имам една кауза – възстановяване на демокрацията в България

  Румен Радев е световно легитимиран, той е основният борец срещу корупцията, заяви той 

Оставете коментар