Вторник, 23 Април 2019
Понеделник, 05 Ноември 2018 14:52

Оставка на цялото правителство!

Искаме оставката на цялото правителство, защото то нанесе на страната ни такъв удар пред Европа, както никой до сега.

Шенген бе темата, по която работеха всички правителства досега. С това, което направиха с българските паспорти и гражданство, ни върнаха десетки години назад.

Докато Борисов разхожда премиери на други държави по границата с Турция да показва как с оградата пазим Европа от нелегални мигранти, през държавните институции легално се осигуряват паспорти на хора, които нямат право да са български граждани.

Продадоха не само най-ценното - българската национална идентичност, но и европейските ценности.

Нека Борисов да не се крие зад патриотите.

Това е политика на правителството. Цветанов беше избран за член на УС на Европол. Ще сезира ли колегите си там, как България допусна пробив в европейската сигурност?

Българското правителство допусна пробив не само в българската, но и в европейската сигурност.

Трябва да се идентифицират – кои и колко хора са получили български паспорти, без да имат право за това и да се разбере – къде се намират в България и Европа, а след това да се започне процедура по отнемане на тези паспорти.

Много хора по света, които имат основание да получат български паспорти, чакат от години, докато някой, чрез корупция, е получил документи без основание.

Корнелия Нинова, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 05 Ноември 2018 14:52
  Елена Йончева: Има надежда за България, има и алтернатива и това сме ние

  Европейските избори са вот на недоверие срещу ГЕРБ, заяви водачът на еврлистата на БСП

 • Понеделник, 05 Ноември 2018 14:52
  Йончева дава на спецпрокуратурата оригинален запис на “Ало, Банов”

  "Ние предоставяме на специализираната прокуратура запис, това е оригиналният запис, направен е на 21.03.2016. Смятам, че този път специализираната прокуратура няма да може да се измъкне от разследване по аферата "Ало, Банов."

  Това каза водачът на листата за евроизборите на БСП Елена Йончева, на специална пресконференция от централата на партията. 

  "От документите по безспорен начин се установяват думите от записа", добави депутатът юрист Пенчо Минков.

  „Проверих записа, направен е на 21.03.2016 г. и неговата продължителност и съдържание отговарят напълно на копието на електронния запис, който предоставихме на специализираната прокуратура. Смятаме, че този път спецпрокуратурата няма да се измъкне от разследване", заяви на пресконференцията Йончева. 

  БСП обжалват постановлението, с което спецпрокуратурата отказа да образува досъдебно производство по сигналите срещу министъра на културата Боил Банов за строежа на Ларгото. 

 • Понеделник, 05 Ноември 2018 14:52
  Иво Христов: Имам една кауза – възстановяване на демокрацията в България

  Румен Радев е световно легитимиран, той е основният борец срещу корупцията, заяви той 

Оставете коментар