Понеделник, 21 Януари 2019
Вторник, 06 Ноември 2018 07:49

Дайте властта на Гала и Беновска!

Чета, че Славчо Трифонов, шоуменът, предложил на Манолова кола и шофьор, за да си върши работата омбудсуомънката, тъй като нечисти сили отнели на Мая колата и шофьора.

Съжалявам, че не станах свидетел на тая срамна сцена по причина, че не гледам шоумена Славчо. Но ако е истина, че Славчо е предложил на Манолова кола и шофьор, жалко за държавата и държавността, доколкото все още я има.

Време е цялата власт да се даде на Славчо, на "Фермата", на "Биг брадър" и на останалите тв формати. Дайте властта на Гала и Беновска!

И като добавите малко електрификация, два-три хъба, една-две АЕЦ-и, малко международни еквилибристики и съдействието на Бойко за рзбирателство между ЕС и Израел, България и народът й ще постигнат висшата степен на своето благоденствие.

В недалечното минало ВИС и СИК по същия начин изземваха функциите на държавата, а бизнесмените плащаха бензина и дизела на полицейските патрулки. И така си купуваха спокойствие. Докато държавата стигна до там, че се изчерпа като система и структура, обаче остана конструкцията на Бойко.

Любомир Кольовски, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 06 Ноември 2018 07:49
  Всеки пети смята, че правителството е отговорно за хаоса с електронните винетки

  Според проучване на „Афис“ над 50% от водачите все още не са закупили или презаверили електронна винетка

 • Вторник, 06 Ноември 2018 07:49
  Манолова: Двойният стандарт при храните е унизителен за България

  Социалното министерство не успя да обясни правилно и точно за пенсиите, смята омбудсманът

 • Вторник, 06 Ноември 2018 07:49
  Борисов стяга редиците на ГЕРБ за изборите и се накара на актива! Цветанов: ГЕРБ е №1 и се стреми само към победи! Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи!

  Управляващата партия провежда Националната предизборна среща в НДК. В нея участват близо 2000 души, народни представители, министри, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства, кметове и общински съветници. Бойко Борисов предупреди първия ешелон на партията: Ако не ви светне червена лампичка, аз ще ви светна синя!

  Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на управляващата партия Цветан Цветанов откри националната предизборна среща на партията в НДК, акцентирайки в словото си повече на местните избори наесен, отколкото на европейските в края на май.

  "Започваме подготовка за европейските избори, но основният акцент е подготовката ни за местните избори. Убеден съм, че европейските избори и победата, която ще постигнем на тях, ще ни дадат тласък за местния вот", каза Цветанов.

  „ГЕРБ е №1 и се стреми само към победи! Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи! За ГЕРБ втори в предизборна надпревара не трябва да чува никого, за ГЕРБ няма второ място. ГЕРБ е единна и силна, защото имаме признат лидер като премиера Бойко Борисов”, заяви убедено Цветанов.

Оставете коментар