Вторник, 23 Април 2019
Вторник, 06 Ноември 2018 07:49

Дайте властта на Гала и Беновска!

Чета, че Славчо Трифонов, шоуменът, предложил на Манолова кола и шофьор, за да си върши работата омбудсуомънката, тъй като нечисти сили отнели на Мая колата и шофьора.

Съжалявам, че не станах свидетел на тая срамна сцена по причина, че не гледам шоумена Славчо. Но ако е истина, че Славчо е предложил на Манолова кола и шофьор, жалко за държавата и държавността, доколкото все още я има.

Време е цялата власт да се даде на Славчо, на "Фермата", на "Биг брадър" и на останалите тв формати. Дайте властта на Гала и Беновска!

И като добавите малко електрификация, два-три хъба, една-две АЕЦ-и, малко международни еквилибристики и съдействието на Бойко за рзбирателство между ЕС и Израел, България и народът й ще постигнат висшата степен на своето благоденствие.

В недалечното минало ВИС и СИК по същия начин изземваха функциите на държавата, а бизнесмените плащаха бензина и дизела на полицейските патрулки. И така си купуваха спокойствие. Докато държавата стигна до там, че се изчерпа като система и структура, обаче остана конструкцията на Бойко.

Любомир Кольовски, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар