Четвъртък, 13 Декември 2018
Четвъртък, 08 Ноември 2018 15:30

Сговорът на глупците ще е безсилен срещу Елена

Обвинението към Йончева е прокурорски чиклит, юридическа мелодрама, създадена да прикрие каква голяма гилотина за демокрацията готвят.

Елена създала фирма, в която друга фирма дала пари, а тази друга фирма, предполагало се, била на Цветан Василев.

Котката на Шрьодингер ряпа да яде.

Да не говорим, че с такава формулировка може да бъде повдигнато обвинение към всяка медия, която е взимала пари за реклама от Цветан Василев.

Струва ми се, обаче, че ГЕРБ забравят с кого си имат работа. Хей, това е Елена Йончева - жената, която влезе в Афганистан в най-мрачното време на талибаните.

Когато Цацаров не е познавал нищо друго, освен луксозните пловдивски ресторанти, тя правеше филм за сомалийските пирати.

Това е депутатката, която така прасна ГЕРБ в слабините, че Делян Добрев още се разхожда из кулоарите на парламента с погледа на Тодор Живков от пленума на 10 ноември. 

Една от любимите ми книги започва с мисълта на Джонатан Суифт: "Яви ли се на света истински гений, ще го познаете по туй, че глупците всинца са в сговор против него". Сговорът на глупците обаче ще е безсилен срещу Елена. 

Александър Симов, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 08 Ноември 2018 15:30
  Прокуратурата повдига обвинение на Каракачанов до дни - заради търговията с български паспорти и за доставката на храна в армията

  Две са разследванията срещу министъра на отбраната Красимир Каракачанов, които към този момент провежда Главна прокуратура. Едното е за търговията с българско гражданство, а другото - за хранителните доставки в армията без обществени поръчки.

  Първото е в по-напреднала фаза заради натиска от партньорските натовски служби, съобщава Вnews, позовавайки се на свои достоверни източници, които разкриват, че бившият шеф на ДАБЧ Петър Хараламбиев, известен и като “бате Харо”, който е основен обвиняем, е проговорил пред следствието и е накиснал шефа си като бос на организираната престъпна група.

  По това тежко обвинение вицепремиерът е заплашен от тежка присъда, а именно затвор до 20 години. По второто разследване Каракачанов също може да очаква двадесет годишна присъда за корупция в особено големи размери, заявиха експерти.

  Към далаверите с храненето на войската прокурорите са открили и дело за същата далавера, само че в затворите.

 • Четвъртък, 08 Ноември 2018 15:30
  Убиха по брутален начин 70-годишна жена в Бяла Черква

  Извършителят е задържан за 72 часа. Престъплението се наказва с лишаване от свобода от 10 до 20 години

 • Четвъртък, 08 Ноември 2018 15:30
  Франция може, а България - не, когато френският посланик ходеше на среща с протестъри

  "Значи Франция може да разследва предполагаема чужда намеса, а България дори не е в състояние да постави под микроскоп очевидната такава?", пита реторично Александър Симов

Оставете коментар