Сряда, 20 Февруари 2019
Вторник, 20 Ноември 2018 23:51

Бояна Бозаджиева: Шоуто на Слави мина няколко граници, най-вече собствената си - тази на прокламираната от него принципност и морал

Оказа се, че Слави не е нищо по различно от сайта и автора, когото съди и на когото праща рози, написа ПР-ът на лидера на БСП Корнелия Нинова

Вече не съм сигурна дали е по-кофти шоуто да влезе в политиката или политиката в шоуто...

Дозирано може би и двете са симпатични, но днес Шоуто на Слави мина няколко граници, най-вече собствената си - тази на прокламираната от него принципност и морал.

Нелепото е, че той и екипът му се движеха по линията въпроси и внушения, която е зададена много преди тях от сайт и автор, който самите те съдят...и му пращат рози.

Не е ли малко в повече самочувствие да смяташ, че гостуване в твоето предаване е единствен канал за отговори към нацията? Тогава защо въобще има други предавания по БТВ?

Когато имаш претенциите да управляваш (ако не държавата, то несъмнено общественото мнение), трябва да бъдеш готов да дадеш отговори на еквивалентни въпроси.

Например - кое точно развали френдли отношенията ти с премиера Борисов? Лични (меркантилни) или обществени (тук примери бол)?

Още ли търсиш Ахмед Доган по късна доба?

Кога скъса пъпната връв с Меглена Кунева?

Малко и за последователността. Кога си принципен - когато критикуваш Мая Манолова като народен представител от БСП или когато я хвалиш като омбудсман? И тогава, и сега тя отстоява едни и същи социални въпроси, със същата упоритост.

Ще правиш ли партия или просто си вдигаш цената? Извинявам се, грешка, имах предвид рейтинга.

Не подценявам сложността да взимаш ежедневно решения как да са облечени балерините, но все пак как виждаш решенията на основните проблеми в България?

И последно, че съм почитател на колите - ако спечелиш изборите ще има ли “едно Ферари с цвят червен - едно за теб, едно за мен”?

Бояна Бозаджиева, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 20 Ноември 2018 23:51
  ПГ на БСП няма да получава пари и да ползва служебни коли докато е извън парламента

  Корнелия Нинова: Управляващите сътвориха законодателен хаос с Изборния кодекс

 • Вторник, 20 Ноември 2018 23:51
  ГЕРБ с яростна така срещу президента заради съдебно дело срещу Цеков и Кичашки (допълнена)

  Кичашки: Фалшивите новини вече достигнаха и до парламентарната трибуна; Цеков: Ние съдим КЗЛД, никой не съди нас

 • Вторник, 20 Ноември 2018 23:51
  Управляващото мнозинство отхвърли президентското вето върху Закона за личните данни

  Срещу Закона се обявиха Асоциацията на европейските журналисти в България (АЕЖ) и Съюзът на българските журналисти (СБЖ).

  Парламентът отхвърли ветото на президента върху Закона за личните данни. "За“ повторното приемане на промените в закона гласуваха 127 депутати, 1 беше "против“, а четирима се въздържаха. Народните представители от „БСП за България“ не участваха в дебата и не присъстваха в пленарна зала.

  Припомняме, че президентът Румен Радев атакува разпоредбите, които предизвикаха опасения, че журналисти могат да бъдат подлагани на натиск, ако не докажат, че са използвали неправомерно личните данни в свои разследвания. С ветото си държавният глава възрази срещу установените 26 критерии при обработването на лични данни за журналистически цели и за целите на академичното, художественото или литературното изразяване. Формулираните 10 критерии, по които журналист, научен работник и писател следва да преценява и да доказва, че е използвал правомерно лични данни, се създава ненужна свръхрегулация, счита президентът.

Оставете коментар