Вторник, 15 Октомври 2019
Вторник, 20 Ноември 2018 23:51

Бояна Бозаджиева: Шоуто на Слави мина няколко граници, най-вече собствената си - тази на прокламираната от него принципност и морал

Оказа се, че Слави не е нищо по различно от сайта и автора, когото съди и на когото праща рози, написа ПР-ът на лидера на БСП Корнелия Нинова

Вече не съм сигурна дали е по-кофти шоуто да влезе в политиката или политиката в шоуто...

Дозирано може би и двете са симпатични, но днес Шоуто на Слави мина няколко граници, най-вече собствената си - тази на прокламираната от него принципност и морал.

Нелепото е, че той и екипът му се движеха по линията въпроси и внушения, която е зададена много преди тях от сайт и автор, който самите те съдят...и му пращат рози.

Не е ли малко в повече самочувствие да смяташ, че гостуване в твоето предаване е единствен канал за отговори към нацията? Тогава защо въобще има други предавания по БТВ?

Когато имаш претенциите да управляваш (ако не държавата, то несъмнено общественото мнение), трябва да бъдеш готов да дадеш отговори на еквивалентни въпроси.

Например - кое точно развали френдли отношенията ти с премиера Борисов? Лични (меркантилни) или обществени (тук примери бол)?

Още ли търсиш Ахмед Доган по късна доба?

Кога скъса пъпната връв с Меглена Кунева?

Малко и за последователността. Кога си принципен - когато критикуваш Мая Манолова като народен представител от БСП или когато я хвалиш като омбудсман? И тогава, и сега тя отстоява едни и същи социални въпроси, със същата упоритост.

Ще правиш ли партия или просто си вдигаш цената? Извинявам се, грешка, имах предвид рейтинга.

Не подценявам сложността да взимаш ежедневно решения как да са облечени балерините, но все пак как виждаш решенията на основните проблеми в България?

И последно, че съм почитател на колите - ако спечелиш изборите ще има ли “едно Ферари с цвят червен - едно за теб, едно за мен”?

Бояна Бозаджиева, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 20 Ноември 2018 23:51
  ГЕРБ реставрира нацизма, а Борисов нарича родните неонацисти олигофрени

  Велизар Енчев: Да не се изненадваме от грозните сцени на стадион „Васил Левски“, а да потърсим корените на злото, които са само на едно място

 • Вторник, 20 Ноември 2018 23:51
  Борислав Михайлов подаде оставка като президент на БФС

  Президентът на Българския футболен съюз е взел решение да подаде оставка, съобщиха от централата на официалния сайт

 • Вторник, 20 Ноември 2018 23:51
  Радев призова правителството да постави в Съвета на ЕС въпроса за приемане на план за действие в случай на миграционен натиск

  България да постави на следващото заседание на Съвета на ЕС въпроса за приемането на общ европейски план за действие в случай на внезапно увеличение на миграционния натиск по външните европейски граници.

  За това призова президентът Румен Радев на среща с министър-председателя, представители на правителството и на службите за сигурност, които го информираха за резултатите от заседанието на Съвета по сигурност към Министерски съвет, съобщиха от прессекретариата на президента.

  Искането за приемане на такъв оперативен план беше внесено в Съвета на ЕС от държавния глава още през 2017 г. и беше обсъдено на срещата на върха на президентите на парламентарни републики от Европейския съюз на 11 октомври т.г. в Атина.

Оставете коментар