Неделя, 23 Февруари 2020

Вторник, 20 Ноември 2018 23:51

Бояна Бозаджиева: Шоуто на Слави мина няколко граници, най-вече собствената си - тази на прокламираната от него принципност и морал

Оказа се, че Слави не е нищо по различно от сайта и автора, когото съди и на когото праща рози, написа ПР-ът на лидера на БСП Корнелия Нинова

Вече не съм сигурна дали е по-кофти шоуто да влезе в политиката или политиката в шоуто...

Дозирано може би и двете са симпатични, но днес Шоуто на Слави мина няколко граници, най-вече собствената си - тази на прокламираната от него принципност и морал.

Нелепото е, че той и екипът му се движеха по линията въпроси и внушения, която е зададена много преди тях от сайт и автор, който самите те съдят...и му пращат рози.

Не е ли малко в повече самочувствие да смяташ, че гостуване в твоето предаване е единствен канал за отговори към нацията? Тогава защо въобще има други предавания по БТВ?

Когато имаш претенциите да управляваш (ако не държавата, то несъмнено общественото мнение), трябва да бъдеш готов да дадеш отговори на еквивалентни въпроси.

Например - кое точно развали френдли отношенията ти с премиера Борисов? Лични (меркантилни) или обществени (тук примери бол)?

Още ли търсиш Ахмед Доган по късна доба?

Кога скъса пъпната връв с Меглена Кунева?

Малко и за последователността. Кога си принципен - когато критикуваш Мая Манолова като народен представител от БСП или когато я хвалиш като омбудсман? И тогава, и сега тя отстоява едни и същи социални въпроси, със същата упоритост.

Ще правиш ли партия или просто си вдигаш цената? Извинявам се, грешка, имах предвид рейтинга.

Не подценявам сложността да взимаш ежедневно решения как да са облечени балерините, но все пак как виждаш решенията на основните проблеми в България?

И последно, че съм почитател на колите - ако спечелиш изборите ще има ли “едно Ферари с цвят червен - едно за теб, едно за мен”?

Бояна Бозаджиева, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 20 Ноември 2018 23:51
  Борисов: Чувствително расте броят на българите, които се завръщат в Родината

  Продължаваме с усилията за подобряване на условията на живот, да имаме по-високи доходи, по-добра инфраструктура, по-добра бизнес среда, уверява министър-председателят, припомняйки и „тежкия комунистически режим”

 • Вторник, 20 Ноември 2018 23:51
  Антон Кутев: Борисов е доста притеснен, щом вкара рублите в испанското разследване

  Няма да се кандидатирам за лидер на БСП, категоричен е социалистът

 • Вторник, 20 Ноември 2018 23:51
  Националният съвет на БСП решава дата за нов конгрес

  Националният съвет на БСП се събира днес, за да обсъди политическата обстановка в страната и да определи параметрите на юбилейния 50-ти конгрес на партията.

  На заседанието на пленума на БСП се очаква и докладът на лидера на партията Корнелия Нинова, който ще открои задачите пред БСП и ще анализира актуалната политическа обстановка в страната.

  Очаква се да бъде обсъден и ходът на отчетно-изборната кампания на БСП и приемането на решения.

  Важна точка е и насрочване на дата и място за провеждането на конгреса. Тя ще е след като минат първият и вторият тур за избор на лидер на 23 април и 3 май. Припомняме, че Корнелия Нинова води убедително със събрани 31 номинации срещу 13 за Кирил Добрев и 2 за Сергей Станишев.

  На днешното заседание е възможно да бъде предложен и зам.-председател на БСП, който да замества Корнелия Нинова по време на изборната кампания.

Оставете коментар