Понеделник, 22 Април 2019
Сряда, 21 Ноември 2018 18:06

В парламентарната република премиерът не стъпва в парламента, но отива в тв шоу

Наблюдавам странни и необясними възмущения, предизвикани от неучастието на президент Радев в някакво шоу, съставено от посредствени сценарии, дело на едни простовати и нахални момчета и гарнирано с разголени мадами, наричани кой знае защо балерини.

В същото време в парламентарната република България премиерът се подиграва с народното събрание и няма време да присъства на заседанието, на което се обсъжда и гласува неговия вицепремиер.

Същият този премиер не посещава парламента, дори когато има депутатски въпроси към него по време на парламентарния контрол. Което е негово задължение не само по протокол.

Обаче, същият този премиер има време да посещава шоуто с разголените мадами и да си говори с един себеподобен мутант по важните въпроси, засягащи държавата и управлението.

Интересно за отбелязване е, че възмущенията от неприсъствието на президента надхвърлят в пъти възмущенията от нахалното и безочливо поведение на премиера. И не се забелязва, че премиерът унижава не само депутатите, ами се присмива на целия народ.

Би трябвало себеподобният му мутант Славчо наистина да го посрещне в студиото си с песента "Няма такава държава!", както остроумно предложи един автор в мрежата.

Любомир Кольовски, фейсбук

карикатура: Чавдар Николов

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 21 Ноември 2018 18:06
  Корнелия Нинова: Предупреждението за пълзящата диктатура е безсмислица

  Според лидера на БСП ГЕРБ са отчуждили България от европейските и от българските ценности и са ни лишили от човешко достойнство

 • Сряда, 21 Ноември 2018 18:06
  Борисов: Инвестираме в образованието, защото БСП разчитат на необразованите хора и късата памет

  За другата година сме планирали 360 млн. за увеличение на учителските заплати, заяви премиерът Бойко Борисов по време на отчитането на гражданския диалог „Европа в нашия дом“.

  Вече всички деца имат шкафчета в училища. Ние сме единствените в Европа, които имаме Wifi във всяко едно училище, похвали се Борисов.

  „На Вълчев съм възложил да проверят състоянието на училищните автобуси и може там да разчита на още 20 млн. лв., и толкова за интерактивност“, добави премиерът. По думите му в природните науки обаче изоставаме.

  „Никога не е правено такива паркове и градини, направихме добри паркове, за има къде да се събрат БСП. Днес гледам са се изтъпанили на Южния парк. Те ни връщат във времето на Третата коалиция“, коментира Бойко Борисов.

  „Инвестираме в образованието, защото те разчитат на къса памет и нискообразовани хора. Те - премиерът тогава, първата дама тогава, изгонената зам.-министърка за корупция“, уточни той.

  „Аз излизам и казвам, оставка за това и това. Ние не разбрахме тогава какво стана. Тези хора говорят, но ние нямаме един спрян фонд, една спряна програма. Ние нямаме един спрян фонд, те издигат манипулация за предизборната си кампания“, уточни премиерът.

  „Тези сега в Южния парк ни плашат. Ама хич не ни е страх от тях. Ние грешим, което показва, че не сме идеални“, допълни още лидерът на ГЕРБ.

 • Сряда, 21 Ноември 2018 18:06
  Георги Харизанов: ГЕРБ се намира в най-ниската си точка към момента

  Странен е призивът на Борисов за обединение срещу „пълзящата диктатура“, коментира политическият анализатор

Оставете коментар