Четвъртък, 24 Септември 2020

Сряда, 21 Ноември 2018 18:06

В парламентарната република премиерът не стъпва в парламента, но отива в тв шоу

Наблюдавам странни и необясними възмущения, предизвикани от неучастието на президент Радев в някакво шоу, съставено от посредствени сценарии, дело на едни простовати и нахални момчета и гарнирано с разголени мадами, наричани кой знае защо балерини.

В същото време в парламентарната република България премиерът се подиграва с народното събрание и няма време да присъства на заседанието, на което се обсъжда и гласува неговия вицепремиер.

Същият този премиер не посещава парламента, дори когато има депутатски въпроси към него по време на парламентарния контрол. Което е негово задължение не само по протокол.

Обаче, същият този премиер има време да посещава шоуто с разголените мадами и да си говори с един себеподобен мутант по важните въпроси, засягащи държавата и управлението.

Интересно за отбелязване е, че възмущенията от неприсъствието на президента надхвърлят в пъти възмущенията от нахалното и безочливо поведение на премиера. И не се забелязва, че премиерът унижава не само депутатите, ами се присмива на целия народ.

Би трябвало себеподобният му мутант Славчо наистина да го посрещне в студиото си с песента "Няма такава държава!", както остроумно предложи един автор в мрежата.

Любомир Кольовски, фейсбук

карикатура: Чавдар Николов

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар