Неделя, 17 Ноември 2019
Четвъртък, 22 Ноември 2018 08:43

Сепуко!

Отзиви в социалната мрежа Фейсбук след участието на Бойко Борисов в "Шоуто на Слави":

 

Илко Семерджиев: Славчо Борисов и Бойко Трифонов пак ни овъртолиха в будоарна чалга. Спокойно могат да се разменят – разлика няма да се усети, никаква.

Christo Komarnitski: Най-тъжното шоу, което съм виждал. Не ставате вече, преяли сте, уморени сте, събирайте багажа и хващайте влака, докато можете. Ще спра телевизора преди тия двамата да се награбят на диванчето.

Петьо Цеков: Сигурен съм, че при fact check, ще се окаже, че Борисов е криволичил около истината поне 20 пъти за тези 50 минути. Не го виня. Проблемът е, че нямаше водещ, който да е така добре подготвен за подобен разговор, че да хваща фактите. В този смисъл – какво да очаквам от Слави при разговора с Цацаров? Нищичко. Не знам какво си е мислил като обяви тези интервюта. След разговора с Бойко обаче май е по-далеч от всяка идея за самостоятелно участие в изборите.

Анна Заркова: Горкият Слави. Тъжен е, както се видя тая вечер. Унил. В интервюто с премиера той беше излишен – вероятно и сам го разбира. И фланелката на майките вече не му отива. Би трябвало да си поръча своя, с надпис: "Системата ме уби."

Valeri Tarandov: Резилът е за Слави и всичките му фенове, надявам се, че го разбирате. Г-н Борисов е в традиционното му състояние.

Boyana Bozadzhieva: Добре де, разбрахме, че сте се сдобрили, но можехте да се поцелувате след предаването...

Соня Колтуклиева: Black Friday в Шоуто на Слави продължава с още 3 интервюта на промоция. Друг път дали сте виждали такова ритуално самоубийство на ТВ водещ в ефир?

Калин Манолов: На такова на...веждане, да речем, се слагат две червени точки и се излъчва след полунощ.

Bogomil Bonev: Славчооо, не се води така критично предаване. Когато те лъжат в очите заедно с останалите зрители, не се държиш като независим арбитър, който чете само въпросите на неграмотната публика. Опровергаваш лъжите. Казва ти синковецът, че ЕРП-та са продадени при друга власт, намеквайки за БСП, а ти не си подготвен да го праснеш по тиквата, че бяха продадени при НДСВ. Където главен секретар на МВР беше Кой?! И така по всеки въпрос. Затова иска пак да го поканиш. Защото за нищо не ставаш като водещ.

Любо Кольовски: Липсата на балета прецака реномето и на водещия, и на водения. Ако искате да си закриете бизнеса бързо, болезнено и трагично, поканете Бойко на интервю.

Зоя Деянова: Куко прави интервю с Пипе. И двамата неграмотни. А двамата са номер едно - единият в държавата, другият в телевизиите. Боже, пази България!

Vesselina Sedlarska: Много безСЛАВно, ама много.

Velislav Minekov: Тази вечер бях убеден, че предпочитам чалга пред некрофилна порнография.

Елеонора Калчева: Извинявам се много, но дали няма да бъдете така добри да се върнете към сподялба на впечатления за полюцията Биг брадър, че истеричната драма по повод срещата на двамата най-големи чалгари на територията е болезнена до степен жестокост.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар