Сряда, 03 Юни 2020

Събота, 01 Декември 2018 17:11

Съвпадения ли? Премиерът на спешна визита в Мароко

Българско-мароканска дружба в наркотика

 

Нощта на 10/11 септември 2016 

Испанската полиция залови яхта с 15 тона хашиш в рамките на операция „Индало”. Наркотикът е бил товарен в Мароко. Задържан в ареста е екипажът - българин и холандец. 

---

Денят на 11 август 2017 

Испанската полиция откри 18 тона хашиш на кораба „Лейди бос”, плаващ под флага на Коморските острови. Задържани са двама българи. 

---

Нощта на 26/27 ноември 2018 

Двама българи от Варна са задържани в международни води на борда на яхта с 11 тона хашиш при операция на италианската полиция по сигнал на испанската. Наркотиците са били натоварени от Мароко, съобщи голямата италианска медия „Република”. Яхтата е била под холандски флаг.

---

Денят на 30 ноември 2018

Премиерът Бойко Борисов пристигна на изненадваща визата в Мароко.

Единственият официален резултат от нея ще е взаимна спогодба за социална сигурност (въпрос с повишена трудност: колко мароканци са работили у нас в последните десетилетия и колко българи са работили в Мароко в същите последни десетилетия, за да се решава въпросът за пенсиите?)

---

Денят на 30 ноември 2018 

Холандия за пореден път се противопоставя на влизането на България в Шенген.

Григор Лилов, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 01 Декември 2018 17:11
  Борисов: След 15 юни остават само социалните мерки

  Министър-председателят се обърна към министрите да спазват заповедта за носене на маски. "Ако донесем по една чиния с ядене, може да сте без маски, ако е ресторант, може да сте без маски, а сега трябва да сте с маски", каза премиерът.

  Започна първо присъствено заседание на МС след пандемията.

  След 15 юни остават само социалните мерки. Това каза в началото на редовното правителствено заседание премиерът Бойко Борисов, предаде  Агенция „Фокус“.

  Министър-председателят се обърна към министрите да спазват заповедта за носене на маски.

  „Недомислието на заповедта как ни се отрази и на нас. Ако донесем по една чиния с ядене, може да сте без маски, ако е ресторант, може да сте без маски, а сега трябва да сте с маски. Представете си как изглежда това. Сега сме се маскирали. Ако донесат ядене, може да сме без маски. Честит рожден ден на Емил Караниколов. Ако приемем бонбоните за ястие, може да свалим маските.

 • Събота, 01 Декември 2018 17:11
  Димитър Луджев: ГЕРБ създаде цяла мафиотска схема

  ”Извършвa ce пoрeднaтa caмoрaзпрaвa мeжду вътрeшнитe влacтoви и бoгaти групирoвки. Нoвaтa вълнa нa пoзaбoгaтeли oкoлo ГEРБ ce oпитвa дa изтлacкa и дa ce cпрaви c първaтa вълнa нa бългaрcкия бизнec и изпoлзвa трaдициoннитe cрeдcтвa, кoитo винaги ca изпoлзвaни - прoкурaтурa, aдминиcтрaция и т.н.”.

 • Събота, 01 Декември 2018 17:11

Оставете коментар