Понеделник, 27 Май 2019
Петък, 07 Декември 2018 11:32

Понякога ме е яд, че Радев не е бивш пожарникар и не е спал по паркинЗи...

Доволен съм и когато разни славчотрифоновци и други публични социопати нападат президента, а когато нямат какво да изсмучат от празните си глави и клавиатурите си, нападат съпругата на президента, но не отчитат на колко закона Радев постави вето...

 

Много ме радват критикарите на президента ген. Румен Радев, встъпил в длъжността си на президент на репуликата на 22 януари 2017 г. и избран с гласовете на 2 049 260 избиратели.

Критикарите (да не се бърка с критиците!) неуморно обвиняват президента, че бил излъгал привържениците си, че нищо не бил направил до сега по време на президентстването си, че е някакъв безотговорен лентяй и че с две думи, за нищо не става, щото е фатмак, ходил е цял живот със зелени чорапи и е руски или американски агент.

Критикарите просташки и невъзпитано определят всички, които са гласували за ген. Радев, като дебили, идиоти, кретени, малоумници, русофили и др.

Няма как 2 049 260 избиратели вкупом да са дебили и малоумници, дори и аз да съм един от тях. Аз съм доволен, когато някой от моите респонденти ме присламчи към екзотичната група на идиотите и кретените.

Доволен съм и когато разни славчотрифоновци и други публични социопати нападат президента, а когато нямат какво да изсмучат от празните си глави и клавиатурите си, нападат съпругата на президента, но не отчитат на колко закона Радев постави вето – нещо, с което никой от предишните ни президенти не може да се похвали.

Не се отбелязват и достойните позиции на Радев в международните му изяви.

Обаче Радев е фатмак, нищо, че е генерал-лейтенант, отличник на випуска си и отличник на академиите, които е завършил. Понякога ме е яд, че Радев не е бивш пожарникар, сервитьор, охранител, мутра, специалист по дограмите и хороскопите, не е спал по германските паркинЗи, не е философствал и не е писал книги, които описват общоизвестни неща от живота, не е бил член на Политбюро на ЦК на БКП и не е бил агент на ДС.

И на всичкото отгоре до ден днешен името му не е замесено в нито една далавера. И се чудя как е възможно такъв човек да участва в политиката и да има наглостта да е държавен глава!

Любомир Кольовски, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар