Вторник, 19 Февруари 2019
Петък, 07 Декември 2018 11:32

Понякога ме е яд, че Радев не е бивш пожарникар и не е спал по паркинЗи...

Доволен съм и когато разни славчотрифоновци и други публични социопати нападат президента, а когато нямат какво да изсмучат от празните си глави и клавиатурите си, нападат съпругата на президента, но не отчитат на колко закона Радев постави вето...

 

Много ме радват критикарите на президента ген. Румен Радев, встъпил в длъжността си на президент на репуликата на 22 януари 2017 г. и избран с гласовете на 2 049 260 избиратели.

Критикарите (да не се бърка с критиците!) неуморно обвиняват президента, че бил излъгал привържениците си, че нищо не бил направил до сега по време на президентстването си, че е някакъв безотговорен лентяй и че с две думи, за нищо не става, щото е фатмак, ходил е цял живот със зелени чорапи и е руски или американски агент.

Критикарите просташки и невъзпитано определят всички, които са гласували за ген. Радев, като дебили, идиоти, кретени, малоумници, русофили и др.

Няма как 2 049 260 избиратели вкупом да са дебили и малоумници, дори и аз да съм един от тях. Аз съм доволен, когато някой от моите респонденти ме присламчи към екзотичната група на идиотите и кретените.

Доволен съм и когато разни славчотрифоновци и други публични социопати нападат президента, а когато нямат какво да изсмучат от празните си глави и клавиатурите си, нападат съпругата на президента, но не отчитат на колко закона Радев постави вето – нещо, с което никой от предишните ни президенти не може да се похвали.

Не се отбелязват и достойните позиции на Радев в международните му изяви.

Обаче Радев е фатмак, нищо, че е генерал-лейтенант, отличник на випуска си и отличник на академиите, които е завършил. Понякога ме е яд, че Радев не е бивш пожарникар, сервитьор, охранител, мутра, специалист по дограмите и хороскопите, не е спал по германските паркинЗи, не е философствал и не е писал книги, които описват общоизвестни неща от живота, не е бил член на Политбюро на ЦК на БКП и не е бил агент на ДС.

И на всичкото отгоре до ден днешен името му не е замесено в нито една далавера. И се чудя как е възможно такъв човек да участва в политиката и да има наглостта да е държавен глава!

Любомир Кольовски, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 07 Декември 2018 11:32
  Президентът обмисля вето на приетия Изборен кодекс

  Властта трябва да осигури прозрачна и справедлива обществена и бизнес среда, смята Румен Радев

 • Петък, 07 Декември 2018 11:32
  Румен Радев: Управляващите се стремят към служебна победа с промените в Изборния кодекс

  Като уронване демократичността и прозрачността на изборния процес определи президентът промените в изворните правила

 • Петък, 07 Декември 2018 11:32
  Въпреки призива на президента, правителството на Борисов призна Хуан Гуайдо за държавен глава на Венецуела

  Министерският съвет на България одобри позицията на българската страна за изразяване на подкрепа за Хуан Гуайдо в качеството му на временно изпълняващ функциите на държавен глава на Боливарска република Венецуела, съобщиха от пресцентъра на правителството.

  Решението е взето на днешното редовно заседание на кабинета.

  Вчера Съветът по сигурността при Министерския съвет се събра извънредно и излезе с позиция, че „България изразява подкрепа за партньорите си в Европейския съюз и международната общност, които признават председателя на Националната асамблея на Боливарска република Венецуела Хуан Гуайдо, като временно изпълняващ функциите на държавен глава, с оглед скорошно провеждане на демократични избори за мирно разрешаване на кризата, предотвратяване на хуманитарна катастрофа, възпиране на по-нататъшна ескалация на напрежението и възможно масово насилие в страната“.

  Часове по-рано сходна позиция обяви и Министерството на външните работи, макар преди това президентът Румен Радев да призова България да се въздържи. Представителите на президентството в Съвета по сигурността пък бяха единствените, които не подкрепиха документа.

  „Предвид цялостната криза във Венецуела и необходимостта от предприемане на бързи и адекватни политически мерки за нейното разрешаване, както и от спешно свикване на свободни, прозрачни и честни президентски избори, България изразява подкрепа за Хуан Гуайдо в качеството му на временно изпълняващ функциите на държавен глава на Боливарска република Венецуела“, завършва гласуваното от министрите решение.

Оставете коментар