Вторник, 18 Декември 2018
Събота, 08 Декември 2018 11:17

СДС има реален шанс да влезе в управлението на домсъвета на блока на Спас Гърневски

Една торта стига да нахрани цялото "дясно", пише Васил Петев

 

СДС се било събрало вчера в "Синия лъв" на торта, за да отбележи 29 години от създаването си, каза преди минути по БНТ лидерът Румен Христов. 

Аз пък се замислих, тъй като и аз имам рожден ден скоро, дали не им е останало някое друго парче от тортата, щото те и без това не са много хора, а и трябва да внимават с диабета, макар и да са доста по-млади от мен.

Въобще, днес десните са по-силни и обединени от всякога.

Радан, плюс Атанасов, плюс 7-те джуджета, плюс Москов, плюс Христо Иванов, плюс Румен Христов и плюс 10 шота ваксини Istanbul sunset, реално прави цела баничарка, пълна с прогресивни идеи. 

Ако прибавим към това политическо чудо и икономическото чудо Славчо Христов, то тогава вече имаме откровена “Драгалевска скара” с десерт 29-годишна торта, няколко хербаризирани теменужки и танцуващ на фанфари пред хотел "Хемус", еманципиран от мозъка си Бакърджиев.

Или още по-кратко. Ако участва в следващите избори, СДС има реален шанс да мине бариерата от 4 процента и да влезе в ръководството на домсъвета на блока на Спас Гърневски в Пловдив. 

И това също би било своеобразен успех! 

Или ги надценявам?

Васил Петев

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 08 Декември 2018 11:17
  Трябва ни закон за допустимата олигофрения

  Трябва ни закон, който да регламентира обема на публично лъжене и допустима олигофрения в рамките на 24 часа.

  Трябва да сложим някакви идиотометъри или дигитални тъпоброячи на "Графа" и пред парламента. И пред НДК - също.

  Щото грамота от Столична библиотека с надпис "Венета Райкова е най-четеният български писател за 2018" плюс "Марк Жирардели е собственик на "Юлен", са две отделни лъжи с широк публичен отзвук и някак неуместно се бутат в тясната рамка на едни преливащи от светско-коледни събития 24 часа.

  Нима не сте съгласни, че всяка една от тези две новини, заслужава своето лично денонощие унизителна слава? Най-малкото пък, за да има възможност публиката хубаво да ги опсува в социалните мрежи. Да изхвърли вредните газове, дет се вика.

  Щото аз разбирам, че живеем в напрегнато и динамично откъм откровени лъжи време, но е наложително дори в този долен сектор на обществено несъзнание, да бъде вкаран някакъв ред.

  Затова предлагам обмислянето на спешни законодателни мерки.

  Нека най-големият юрист на държавата Дани Кирилов и най-красивата бивша кандидат-президентка Цеца Цачева помислят по темата. Щото дори и да не помислят, нищо не им пречи, да кажем утре по обед, да обявят, че са мислили. Така и така - ние знаем, че каквото и да кажат, няма как да са мислили.

  Ама така е пичове - нужен е ред. Щото, к`ва дървена държава сме, ако си нямаме Джепето? А и кой е Джепето без официален регистър на лъжите в държавата - просто един дървар, без дървен материал.

  Тъжно, а? Като всяка риалити приказка. Тея в Биг Брадър, според вас, що толкова реваха?

  автор: Васил Петев

  карикатура: Доньо Донев

 • Събота, 08 Декември 2018 11:17
  София е витрината на българската десница

  След 29 години десен рай дори и десните махмурлии май започнаха да проглеждат какво точно представлява тяхната политическа утопия, пише Александър Симов в социалната мрежа по повод управлението на София

 • Събота, 08 Декември 2018 11:17
  В болница "Токуда – Аджибадем Сити Клиник" ходете само за да ви изрежат ноктите!

  "Токуда - Аджибадем Сити Клиник" - скандална некадърност на ултра високи цени!

Оставете коментар