Вторник, 07 Юли 2020

Събота, 20 Август 2016 13:32

Бъдещето на американския валутен долар

Виртуалните хартийки без покритие ще бъдат заместени от криптовалута

Бъдещето на американският виртуален долар е ясно. Виртуалните хартийки без покритие ще бъдат заместени от криптовалута. Така лъжата ще бъде дигитализирана.

Неизбежно е близкото бъдеще и масовото фалиране на офшорните банки и зони, поради двойнствения стандарт, заложен в тях. Водещи както европейски, така и световни политици използват офшорните механизми  в противоречие на прокламираните от тях идеи, за да трупат парични дивиденти. Давайки личен пример закрих офшорната си фирма на Британските Вирджински острови, а част от парите преобразувах в биткойни. За тези, които не знаят, биткойна е компютърна платежна единица и замества виртуалния американски долар, зад които не седи нито никаква реална стойност или покритие. За удобство на почитателите на американския долар,като символ на виртуалните хартийки, биткойна е добър инструмент за преобразуване на изцяло виртуален платежен механизъм. Всички желаещи да получат допълнителна информация как да прекратят загубата на парите и тяхното увеличаване във виртуална криптовалута, очаквайте интервюто на Александър Атанасов във водещото икономическо списание Business Club. Интервюто ще бъде публикувано и в рубриката ЛИЧНО.

Като алтернатива на двата платежни инструмента се очертава българския лев. На фона на гореизложеното и връщайки се в българската действителност, стабилният български лев има неограничени възможности за развитие, особено интегрирайки сегашната му стабилност с уроците от миналото- тогава, когато земеделието е било приоритет, а хората са живеели и работели заедно по родните си места. Взимайки предвид уроците на историята той съвсем лесно би могъл да намери приложение и в днешния ден. Eдинственото необходимо е да има българи, които искат семействата и съседите да се познават, децата им да растат щастливи и волни сред природата. За реализиране на нова организация и развитие на България, както и предотвратяване на нейното унищожаване, трябва българската общност да пожелае да види реалността и действителността в момента, тук и сега.

Като съвет към държавата и вземайки предвид обезценяването на американският долар, предлагаме брутния външен дълг на България да бъде преобразуван в USD щатски долари. По този начин и след като той съвсем скоро няма да струва нищо, България ще реши проблема и ще се освободи от задълженията към брутния външен дълг.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар