Петък, 24 Януари 2020
Четвъртък, 06 Април 2017 12:54

Мъжът, който изрази гласа на народното недоволство пред КЕВР вчера, за пръв път проговори

"Искането за повишаване на цените на топлоенергията е поредната гавра с българските граждани. Всичко това се случва броени часове след изборите за 44-то Народно събрание, а никой в едномесечната предизборна кампания не говореше за това, защо?" Тези въпроси задава Антон Николов, който вчера нападна с думи ръководството на КЕВР

 

Ето и позицията на Антон Николов изразена специално за NBOX.BG по 4 основни политически и обществени теми:

ЗА КЕВР

Искането за повишаване на цените на топлоенергията е поредната гавра с българските граждани. Всичко това се случва броени часове след изборите за 44-то Народно събрание, а никой в едномесечната предизборна кампания не говореше за това, защо? Опитват се отново да излъжат хората и КЕВР да затвърди тенденцията да взимат решенията си задкулистно и натъмно. Това е геноцид срямо българския потребител, тъй като едно такова поскъване на цените на парното ще доведе и до по-високи цени на други стоки и услиги, а доходите остават все същите – мизерни. Именно, заради това нахлух по време на заседанието на комисията и освен да им кажа в лицата, че са българофоби и да привикам председателя на КЕВР да се докосне до „народната любов“ събрала се пред сградата. Предупредих ги, че ако това увеличение стане факт, протестите през зимата на 2013 година ще им се сторят като топъл летен дъжд. Вече няма какво да губим, а ножът е преминал през кокала.

ЗА ИЗБОРИТЕ

Станахме свидетели на една изключително слаба кампания, която беше по-скоро на компроматите и атаките между политическите опоненти, а не предизборна битка на идеи и факти за подобряване живота на българското население. За съжаление видяхме силна поява на политически партии, които защитават чужди, антибългарски интереси и стремглаво се бяха запътили към влизането си в Парламента. За всички ни бе видно това, но не и за главния прокурор.

ЗА БЪДЕЩЕТО ПРАВИТЕЛСТВО И УПРАВЛЕНИЕ

Очертава се ново коалиционно правителство, което е една безпринципна сватба, която е обречена на развод. Младоженецът в лицето на т.н. патриоти се жени, заради подаръците от тържеството с ясната идея, че съюзът няма да продължи повече от няколко месеца, а булката Борисов се принуждава на този акт, за да не остане стара мома. Цялата тази сапунена пиеса е в ущърб на българския народ, който започва да става все повече отвратен от всичко свързано с политиката и респективно апатичен. Много ми е интересно сега дали големият „патриот“ Сидеров ще промени химна на партията и ще премахне от текста „гербери крадливи“? Всичко е толкова смешно, че е жалко.

ЗА БСП И ЛЯВОТО

Това, което мога да кажа като политически анализатор за БСП е, че виждам възкресение и бъдеще в партията благодарение на Корнелия Нинова. На тези избори заложиха на млади хора по места и хора с по-богат житейски и академичен опит, заради което усяха. Много е важно да продължават да надграждат всичко постигнато от президентските и парламентарните избори, защото хората повярваха в тях и виждат последен лъч светлина в рушащия се тунел наречен държава. Относно лявото ще кажа само, че няма как беден и гладен народ да бъде десен.

Антон Николов за NBOX.BG

Оставете коментар