Вторник, 22 Октомври 2019
Вторник, 27 Септември 2016 14:25

Митьо Очите искал да се оперира в Инстанбул

Димитър Желязков - Митьо Очите настоявал директно да бъде опериран в истанбулска клиника, въпреки че състоянието му все още не го позволявало, пише Флагман.

Очите напирал да му имплантират липсващата тъкан от дебелото черво, за да махне маркучите, които в момента му служат за отделителна система. Според източници състоянието на Митьо остава тежко и преди няколко дни отново е викана линейка в Гранд хотел Поморие, където протича рехабилитацията на Желязков. Имало голяма вероятност раната в слабините да се инфектира.

В момента той чака единствено разрешение от най-високо ниво, за да прекоси границата. Той обаче не може да лети със самолет заради здравословното си състояние, а отново ще се придвижи с кортеж до Турция.


Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 27 Септември 2016 14:25
  Лекари забравиха пациентка в скенер, държаха я вързана 6 часа и я обявиха за издирване

  Лекари забравиха пациент в скенер и дори го обявиха за издирване. Случаят е отпреди 10 дни в общинската болница в Павликени

 • Вторник, 27 Септември 2016 14:25
  Проф. Коста Костов: Държавата поруга мечтата на лекарите да лекуват

  Въпреки това медиците продължават да я спонсорират с труда си, а системата е на механична вентилация

 • Вторник, 27 Септември 2016 14:25
  Здравеопазване в колапс: 14 града събират капачки за кувьози, медицински сестри на протест за по-високи заплати

  КНСБ готви национален протест на лекарите и специалистите по здравни грижи.

  Медицински сестри излизат на протест в Карлово с настояване за по-високи заплати. Сега възнагражденията им са между 720 и 750 лева. 

  Шест сестри от детското отделение на Общинската болница подадоха на 13 септември предизвестия за напускане. Подкрепиха ги трима лекари от същото отделение. Ръководството на болницата обяви, че заплатите ще бъдат увеличени от 1 октомври със 100 лева, като всеки месец ще има и допълнително материално стимулиране. Сестрите обаче настояват минималната заплата да бъде фиксирана на 950 лева. Очаква се към протеста  им да  се присъединят медицински  сестри от други градове в страната, съобщава БНР.

  По-късно днес от КНСБ ще оповестят подробности за подготвян от тях национален протест на лекарите и специалистите по здравни грижи. 

  Основните проблеми пред съсловието ще бъдат представени от президента на синдиката Пламен Димитров и представители на професионални организации в здравеопазването на пресконференция. 

Оставете коментар