Понеделник, 17 Декември 2018
Сряда, 28 Септември 2016 09:26

Тризначките скочиха на кмета на Благоевград, искат му оставката

Жителите на квартал в Благоевград заплашват с протести и спиране на движението

Тризначките Вяра, Надежда и Любов искат оставката на кмета на Благоевград Атанас Камбитов. Причината - намеринията за построяване на сграда на мястото на детска площадка в жилищния комплекс "Еленово", съобщава "Нова телевизия". "Ако кметът се е подписал под тази морална глупост, искаме оставката на кмета", категорични са те. Трите жени вече са започнали подписка срещу застрояването на детската площадка и са подали жалби до кмета, областния управител и Общински съвет. Жителите на квартала заплашват с протести и спиране на движението в района на детската площадка, ако действително започне изграждането на нова сграда на мястото на детските съоръжения.


Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 28 Септември 2016 09:26
  Как законно да ограбиш община?

  Насоки по съвсем истински случай

 • Сряда, 28 Септември 2016 09:26
  Пазарджишкият кмет с инструкция за разпознаване на камикадзета

  От социалните мрежи стана ясно, че Община Пазарджик е утвърдила конкретни инструкции, които да помогнат на служителите в Центровете за услуги на гражданите да идентифицират съмнителни лица. 

  Стоян Тончев публикува във фейсбук профила си снимка на кметския документ с коментар: „Искаше ми се това да е някаква закачка, майтап, шега, но не е. 
  При такъв кмет и такова лице по сигурността на информацията, община Пазарджик се намира пред голяма опасност. От избръснато гладко, бяло камикадзе.”

  Инструкцията наистина не е майтап. Изготвена е от служител по сигурността на информацията и е утвърдена от кмета Тодор Попов.

  Снимка на Stoyan Tonchev.

 • Сряда, 28 Септември 2016 09:26
  Кметът на Видин реши да се прави на селски педагог, вместо да види срамните си решения за града!

  Време е Огнян Ценков да научи, че Общинският съвет не е хор, който да му приглася в тихите усвоявания, гръмките празни фрази и в бездарните предложения, които после той и неговата администрация превръщат в срамни решения, пише общинският съветник от крайдунавския град Росица Кирова

Оставете коментар