Сряда, 26 Септември 2018
Сряда, 28 Септември 2016 09:26

Тризначките скочиха на кмета на Благоевград, искат му оставката

Жителите на квартал в Благоевград заплашват с протести и спиране на движението

Тризначките Вяра, Надежда и Любов искат оставката на кмета на Благоевград Атанас Камбитов. Причината - намеринията за построяване на сграда на мястото на детска площадка в жилищния комплекс "Еленово", съобщава "Нова телевизия". "Ако кметът се е подписал под тази морална глупост, искаме оставката на кмета", категорични са те. Трите жени вече са започнали подписка срещу застрояването на детската площадка и са подали жалби до кмета, областния управител и Общински съвет. Жителите на квартала заплашват с протести и спиране на движението в района на детската площадка, ако действително започне изграждането на нова сграда на мястото на детските съоръжения.


Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 28 Септември 2016 09:26
  Соломон Паси свали Димитър Благоев, прекръсти Благоевград в чест на дружбата ни със Скопие

  „2016 г. е вододел на историческото време след Втората световна война. Тогава започна Третата световна война, тази между популистите и системните, между самоубийците и нормалните”, коментира Соломон Паси пред БТВ.

  Според него тази „война” очертава един много интересен алианс – този на вечните лидери. „Това са Владимир Путин, отскоро – Реджеп Ердоган, вечен лидер стана и Виктор Орбан. Това са лидери, които имат дадеността да останат почти пожизнено на поста си”, коментира Паси.

  По повод предстоящия референдум в Македония за смяна на името на страната Паси коментира, че преговорите за евроинтеграция са като едно голямо наказание, но да не си в европейските структури е още по-голямо наказание. Той се пошегува, че е трябвало да постъпим като гърците с името и да прекръстим Благоевград на Западна македонска област. 

 • Сряда, 28 Септември 2016 09:26
  Бивш общински съветник прати сигнал до ЦИК срещу кмет от ГЕРБ на областен град, иска оставката му

  Гинекологът преглежда пациентки, след като преди това приема в другия си кабинет в общината граждани и решава проблемите на Търговище.

 • Сряда, 28 Септември 2016 09:26
  БСП: Борисов стигна до абсурда като председател на ГЕРБ с нареждането кмет да не изпълнява решение на общинските си съветници

  Общинските съветници на БСП в Царево са гласували против строежа в защитената територия. „Разпореждането“ на Борисов да бъде спряно решението на местния парламент за строеж в защитената територия край плаж „Силистар“ е поредният му опит да се измъкне от неудобните въпроси чии интереси обслужват представителите на ГЕРБ на всички нива във властта – на държавата и хората или на частни бизнес интереси.

Оставете коментар