Вторник, 11 Август 2020

Четвъртък, 29 Септември 2016 15:30

Дават близо 90 бона за обезпаразитяване на бежанските центрове

Агенцията за бежанците събира оферти от фирми до 17 октомври 

Близо 90 000 лева ще струва на Агенцията за бежaнците да обезпаразити и дизенфектира препълненените центрове за бежанци в както в София, така и в страната, показа проверка на BIG5 в регистъра на обществените поръчки.

Това става ясно от обявената  обществена поръчка за "дезинсекция, дезинфекция и дератизация", която ще обхване  сградите на агенцията в столицата и териториалните й поделения и прилежащите им площи.

Стойността на услугата е 74 434.67 лева без ДДС. 

В условията е записано, че от участие в процедурата ще се отстранява участник, предложил цена за изпълнение на поръчката по-висока от максималната стойност на осигурения бюджет.

Оферите ще се събират до 17 октомври и ще  бъдат отворени на следващия ден. 

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 29 Септември 2016 15:30
  ООН: 80 милиона души са принудително разселените по света заради войни и насилие през 2019 г.

  Броят на принудително разселените хора поради война, преследване и нарушения на човешките права през 2019 г. е 79,5 милиона, което е абсолютен рекорд , сочи доклад на Върховния комисариат на ООН за бежанците (UNHCR), пише европейската редакция на Politico, цитирана от "Фокус".

 • Четвъртък, 29 Септември 2016 15:30
  Съпругата на Красимир Вълчев прави пиар на кума си като шеф на КЗП

  На 9 декември 2016 г., при изричната забрана на премиера Борисов след загубата на президентските избори и преди разпускането на втория му кабинет за сключване на контракти за обществени поръчки, агенцията, основана от съпругата на сегашния министър на образованието Красимир Вълчев – тогава главен секретар на същото министерство, сключва договор за пиар с Комисията за защита на потребителите.

 • Четвъртък, 29 Септември 2016 15:30
  Хванаха бежанци в хладилно ремарке на камион край Видин

  Афганистанци са хванати в хладилното ремарке на товарен автомобил на паркинг в близост до Видин, съобщиха от полицията

Оставете коментар