Вторник, 07 Април 2020

Петък, 30 Септември 2016 14:15

Мария лъсна полугола - лъже ли за изнасилването? (СНИМКА +18)

Еротична снимка на 18-годишната  Мария, която уби изнасилвача си Боньо Фаса се появи в социалните мрежи и разгневи хората, които я защитаваха.

Както е видно, Мария е доста разголена и облечена предизвикателно. Защо е тази снимка и дали е пращана на някой мъж- не знаем.

14448770 934719886638381 5041015601293384914 n

Ясно е само, че това е поредният повод да се запитаме - каква е истината за убийството на Боньо Фаса. Вече чухме версията на ученичката, разказана пред Нова елевизия.

Интервю, което може би не трябваше да дава, защото беше ...пирон в ковчега, както се казва.

Припомням ви, че през цялото време адвокатът на момичето твърдеше, че тя в абсолютен шок след случилото се и не знае как ще продължи живота и как ще се съвземе.

Не това видяха зрителите на "Ничия земя", обаче. В ексклузивното интервю ученичката започна разказа си без дори да й задават въпроси. Спокойно, без напрежение, без излишни емоции и с цигара в ръка Мария разказа как се е запознала с изнасилвача си и как се е стигнало до срещата им в дома му.

"Искаше да ми разкаже за дъщеря си и да ме запознае с нея", разказва Мария.

Още тук идва въпроса кое нормално момиче ще отиде в дома на непознат, за чиито престъпления знаел целия град и то, за да гледа стари снимки.

Но нека продължим натам.

Освен странния разказ, през цялото време момичето не спря да се хили и определено не изглеждаше като човек с нанесени тежки психически травми.

Тя дори разказа за приятеля си Ахмед, с който била скарана, но не сподели защо. Именно на него искала да звънне, когато разбрала за намеренията на Боньо, но нямала пари в картата.

Най-скандалното обаче тепърва предстои.

Мария намушкала изнасилвача си, тръгнала си от дома му, прибрала се вкъщи пеша, след това отново излязла ... сякаш нищо не се е случило.

На следващия ден, минавайки през къщата на Боньо Фса, видяла много полицаи и разбрала, че нещо е станало. Попитала един от полицайте и така се превърнала в обвиняема.

Цялата тази история бива разказана спокойно, монотонно с прекъсвания за смях.

Така ли се държи човек, който е преживял изнасилване? Просто се чудя и доколкото видях в нета - не само аз.

Историята все повече започва да намирисва и след разказа на майка й.

Жената беше доста по-емоционална и през сълзи разказа за ужаса, който е преживяла, след като разбрала, че дъщеря й е задържана. Но дори това не жегна Мария, която си чатеше на телефона ...

Истината е някъде там, отвъд разказа на ученичката. За жалост все още не се е намерил свидетел, който да разкаже още за момичето, за убития, да потвърди версията или да я отрече.

Изнаилването си е изнасилване и никой не защитава човек, посегнал насилствено на жена, но ... е важно да знаем истината.

Защотото всяка история има две лица.

 

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар