Сряда, 26 Февруари 2020

Вторник, 16 Август 2016 15:22

Мина Костова към децата си: Оставете ме, сега съм бременна!

Малката дъщеря на експремиера Иван Костов се готви да емигрира във Финландия с  новата си любов

С думите „Оставете ме на мира, сега съм бременна”, се е обърнала наскоро Мина Костова към двамата си синове, с чийто баща Георги Христов се резделиха преди шест години.

От брака си с Георги Христов, който продължи 13 години, тя има двама сина, като в момента щерката на бившия премиер е отново бременна, но от друг мъж, твърдят източници на BIG5.BG.

Именно с новата си любов Мина Костова възнамерява да замине за Финландия след раждането на детето си.

Новият ухажор и любовник на Мина имал бизнес ангагижименти там.

В същото време дъщерята на Костов е заявила на бившия си съпруг, че възнамерява да вземе със себе си и двамата внуци на експремиера Костов.

По думите й те щели да живеят по-добре там, отколкото в държавата, управлявана не чак толкова отдавна, от нейния баща.

Тъй като в момента Мина Костова кара поредна бременност тя категорично била оставила синовете си в компанията на техния баща, а техните телефонни обаждания контрирала с думите: Оставете ме на мира, не виждате ли, че съм бременна!

Нека припомним, че бившият премиер Иван Костов има две дъщери – Мина и Яна.

По-малката дъщеря на Иван Костов Мина управлява Бизнес център за няколко милиона лева. Тя е в Съвета на директорите на “Интрейдингс”, която държи свръхлуксозен билдинг на столичния булевард “Цар Борис ІІІ”.

Голямата дъщеря на Иван Костов Яна също се занимава с частен бизнес - консултантски услуги и търговско посредничество в “Астор БГ”.

Преди да се върне в България, тя работеше в Милано като консултант по проекти на големи италиански организации. Там се запозна и със съпруга си Алесандро Мерлини, който е нейн съдружник в “Астор БГ”.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар